Τα τρία... μέτωπα και οι ενέργειες που θα φέρουν χρήμα!

Αβέβαιο το μέλλον της Ανόρθωσης στα διοικητικά της ομάδας, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει εκφραστεί κανένα ενδιαφέρον στην ανάμειξη των διοικητικών. Δεν έφτανε η 9η θέση και οι 15 μόλις βαθμοί που έχει συλλέξει η ομάδα, είναι βάρος και το οικονομικό και το διοικητικό. Στην Ανόρθωση υπάρχουν τρία ζητήματα ανοιχτά και ένα - ένα θα πρέπει να μπει σε μία τάξη και σε μία σωστή σειρά, για να πάψει πλέον αυτή η αβεβαιότητα. Είναι πολύ δύσκολο και στους τρεις τομείς, αμφότεροι συνδυάζονται, αφού μεγάλο ρόλο στα διοικητικά και στα οικονομικά της ομάδας έχει και η αγωνιστική ταυτότητα της.

Είναι κοινώς

παραδεκτό όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά, να έρχονται οι επιπτώσεις και όλα τα υπόλοιπα μαύρα σύννεφα που δημιουργούνται στην πορεία. Στην περίπτωση της Ανόρθωσης, αυτό το σενάριο υπάρχει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στην Ανόρθωση γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για να έρθει χρήμα στα ταμεία της ομάδας και μιλάμε για 300.000 ευρώ. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα οργανώσουν μία σειρά από εκδηλώσεις κάνοντας αρχή με το "Blue Day", θ’ ακολουθήσουν όμως ακόμη 2-3 δραστηριότητες (π.χ Gala dinner, Χριστουγεννιάτικος χορός) που θα έχουν οικονομικό όφελος για την ομάδα.

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και με ποιο κίνητρο θα τρέξουν οι επιφανείς Ανορθωσιάτες να προσφέρουν χρήμα. Το χρέος είναι μεγάλο και αυτό το ποσό θα πρέπει να ξοφληθεί σε μικρό χρονικό διάστημα. Κανείς όμως δεν είναι διατεθειμένος να ρίχνει τα λεφτά του στο "κενό". Μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς η κατάσταση στα οικονομικά, κανείς δεν θα βάλει το χέρι στην τσέπη. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του σωματείου, όχι μόνο για τους επιφανείς Ανόρθωσιάτες.

Αυτό που δίνει έστω και μία νότα αισιοδοξίας τώρα στην ομάδα είναι η τελευταία εμφάνιση στο Τσίρειο στάδιο, μία εμφάνιση που άφησε αισιόδοξα μηνύματα στο νέο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα