Τετραπλό φονικό: Στον δρόμο των ανεξιχνίαστων υποθέσεων

Δυο συν μια ανεξιχνίαστες υποθέσεις έχει ενώπιον της η Αστυνομία, μετά το μακελειό της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου. Η δολοφονία Καλοψιδιώτη απλώνει ξανά πλοκάμια μέχρι την Αθήνα και παράλληλα ξεσκονίζει τις υποθέσεις τόσο του πενταπλού φονικού του 2012 όσο και της δολοφονίας του πατέρα Καλοψιδιώτη, Γιάννου το 2014.

Τελευταία υπόθεση που μπαίνει ξανά στο μικροσκόπιο των αρχών, λόγω της επανεμφάνισης πρωταγωνιστών, είναι αυτή της απόπειρας δολοφονίας

εναντίον του Αλέξη Μαυρομιχάλη στον Στρόβολο, τον Φεβρουάριο του 2015.

Και οι τρείς υποθέσεις εμφανίζουν κοινά στοιχεία δράσης, κοινούς συμβολισμούς αλλά και άτομα που κάνουν ξανά την εμφάνισή τους ως εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις.

Επαγγελματίες εκτελεστές που βρίσκουν στόχο σε δευτερόλεπτα

Πενταπλό φονικό: Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπήρχε στην οδό Καταλυμάτων, κατέγραψε την εν ψυχρώ δολοφονία των πέντε. Το επίμαχο βίντεο είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Το Βήμα». Στο βίντεο καταγραφόταν η δράστη του εκτελεστή ο οποίος μέσα σε 4 δευτερόλεπτα γάζωσε τους 5 με 14 σφαίρες.

Δολοφονία Γιάννου Καλοψιδιώτη: Η εκτέλεση του 77χρονου φαίνεται να έγινε από επαγγελματία εκτελεστή, ο οποίος με στρατιωτικό τυφέκιο και με μία μόνο σφαίρα σκότωσε τον Γιάννο Καλοψιδιώτη, από απόσταση 25 περίπου μέτρων.

Τετραπλό φονικό: Μυστήριο καλύπτει ακόμη και σήμερα, 15 μέρες μετά, την δράση των εκτελεστών του δεύτερου μακελλειού στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα. Οι εκτελεστές χρειάστηκαν επίσης μερικά δευτερόλεπτα για να γαζώσουν το εστιατόριο The Stone Garden, εντός του οποίου βρισκόταν ο Φάνος Καλοψιδιώτης. Τρείς συν ένας ήταν οι νεκροί, ανάμεσά τους και ο ένας εκ των δραστών που έπεσε νεκρός.

Ο άφαντος Burelli

Κανένα ίχνος ζωής εντωμεταξύ δεν έχει εντοπιστεί από τον Αλβανό εκτελεστή του τετραπλού φονικού, Aleks Burelli.

Ο Αλβανός παραμένει άφαντος για 15η μέρα, με τις έρευνες να μην απέδωσαν καρπούς. Λευκωσία, Λεμεσός και ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου «κτενίζονται» από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Ανοικτό εξάλλου παραμένει το ενδεχόμενο της διαφυγής του καταζητούμενου στα κατεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα