Τι σημαίνει βαθμολογικά το αυριανό ντέρμπι…

Η Ανόρθωση υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της αγωνιστικής και πολλά θα εξαρτηθούν στην βαθμολογία από την έκβαση του αγώνα. Φυσικά τίποτα δεν θα κριθεί από το αυριανό ντέρμπι, ωστόσο όσο πλησιάζουμε στο τέλος τόσο περισσότερο αξίζει μια νίκη ή στοιχίζει μια απώλεια βαθμών.


Η Ανόρθωση βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και με νίκη μένει σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας παράλληλα στην δεύτερη θέση για ακόμα μια αγωνιστική. Απώλεια για την Ανόρθωση θα σημαίνει ένα βήμα

πίσω αλλά όχι καταστροφή αφού υπάρχει ακόμα μπόλικος δρόμος για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για τον Απόλλωνα στόχος είναι μόνο η νίκη καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει πολύ πίσω, ίσως και 11 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ σε περίπτωση νίκης, θα φωνάξει «παρών» στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αντίθετα, θα χάσει σημαντικό έδαφος για τη συνέχεια.
Τίποτα δεν θα κριθεί από την έκβαση του ντέρμπι, αφού θα απομένουν ακόμα έξι αγωνιστικές και πολλά μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα