Τι θα συνέβαινε εάν η αντι-βαρύτητα ήταν η νέα αντι-γήρανση;

«Οι γυναίκες έχουν ενστικτωδώς καταλάβει ότι ονειρεύομαι να τις κάνω όχι μόνο ομορφότερες, αλλά και πιο ευτυχισμένες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο με επιβραβεύουν με την υποστήριξη τους»

Christian Dior, 1947

Αυτό το όραμα δεν ήταν ποτέ πιο σχετικό. Το πρόσωπο της ομορφιάς έχει αλλάξει. Η αγέραστη γενιά έχει πετάξει τους κανόνες έξω από το παράθυρο. Οι γυναίκες αισθάνονται ισχυρές. Ελεύθερες. Πλήρεις.

Γυρίζοντας το ρολόι πίσω δέκα χρόνια; Δεν είναι πλέον αυτό το θέμα. Η ηλικία τους είναι η πιο όμορφη ηλικία. Η νεότητα

ορίζεται πια από την στάση του καθένα. Μια εύθραυστη εξίσωση ανάμεσα στην αυτοπεποίθηση, τα συναισθήματα και την γοητεία.

«Ο ξέφρενος αγώνας δρόμου για την αναζωογόνηση είναι πλέον ένας παρωχημένος αγώνας. Σήμερα, οι γυναίκες δεν προσπαθούν πλέον να δείχνουν νεότερες. Αντ' αυτού προσπαθούν να εκφράσουν θετικά συναισθήματα, όπως η χαρά και η ενέργεια, με σκοπό να ξαναβρούν την ποιότητα των κοινωνικών επαφών και της γοητείας που κατείχαν στα νιάτα τους: ένα συναισθηματικό αποτύπωμα, ικανό να απογειώσει τη σαγηνευτική τους δύναμη».

αναλύει ο Dr Arnaud Aubert,

νευροεπιστήμονας

Με προσοχή, κατακτώντας και κοιτώντας μπροστά, η επιστημονική ομάδα του Dior αποκτά μια ματιά με όραμα πάνω στη μοντέρνα ομορφιά. Τι θα γινόταν αν ο χρόνος δεν ήταν η μοναδική αιτία; Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, μια φυσική δύναμη οδηγεί στη χαλάρωση των χαρακτηριστικών του προσώπου: η βαρύτητα.

Κάτω από την επίδρασή της το πρόσωπο φαίνεται περισσότερο θλιμμένο, κουρασμένο...

Το 2016 εγκαινιάζει μια νέα εποχή. Για πρώτη φορά*, μια καλλυντική φόρμουλα προκαλεί τους νόμους της βαρύτητας. Ο χρόνος δεν φαίνεται πια να έχει τον έλεγχο στην ομορφιά του προσώπου.

Χάρη στην Capture Totale Multi-Perfection Crème, τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανασχηματίζονται, ανυψώνονται στο υψηλότερο επίπεδό τους, ενώ διορθώνονται τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Άνεση, ευχαρίστηση, αποτελεσματικότητα. Οι γυναίκες έχουν βρει την περιποίηση της επιδερμίδας που τις αντιπροσωπεύει και τις εκφράζει. Είναι ικανή να διατηρεί τις σαγηνευτικές δυνάμεις τους στο πιο υψηλό επίπεδο και να παρέχει άμεση ευχαρίστηση.

*στον Dior

CAPTURE TOTALΕ, ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΣ

ΤΗ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ.

Δέκα χρόνια πρωτοποριακής τεχνογνωσίας, δέκα χρόνια τολμηρού know-how. Οι γυναίκες αλλάζουν, η Capture Totale επαναπροσδιορίζεται.

2006,

Η Capture Totale φέρνει επανάσταση στην αντι-γήρανση εντοπίζοντας 20 δείκτες νεότητας του δέρματος.

2008,

ο Οίκος Dior αποκαλύπτει μια πρωτοπόρα επιστήμη αιχμής σχετικά με τα βλαστοκύτταρα, μία τεράστια ανακάλυψη στην κοσμητολογία.

2014,

το DreamSkin συμβιβάζει τα ασυμβίβαστα: το τέλειο δέρμα, άμεσα αλλά και σε βάθος χρόνου. Ένα σημείο καμπής στη θεραπεία αντιμετώπισης της γήρανσης με την κατανόηση της αντίληψης της ηλικίας.

Το 2016,

ο έλεγχος του χρόνου δεν αρκεί πια. Ο Dior προσφέρει την πιο θριαμβευτική νίκη της ομορφιάς.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ Η ΑΝΤΙ-ΒΥΤΗΤΑ (ANTI-GRAVITY)

ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΑΝΤΙ-ΓΗΡΑΝΣΗ;

«Το πείραμα που πραγματοποιήσαμε με τον Dior έδειξε πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλαγμένα κάτω από την επίδραση της βαρύτητας μπορούν να επηρεάσουν την υποκειμενική εντύπωση που έχουμε για την ομορφιά του προσώπου. Η χαλάρωση της ζώνης Τ, ‘ρίχνει’ μαζί της τα κύρια σημεία ταυτότητας, από τα φρύδια προς το σαγόνι, συμπεριλαμβανομένης της γωνίας των ματιών και του στόματος, κατά συνέπεια ορατά μιμείται και τονίζει τις αρνητικές εκφράσεις (θλίψη, κόπωση, κακή διάθεση κλπ). Επιπλέον καλύπτει τα θετικά μηνύματα (ευτυχία, ζωτικότητα). Η απώλεια της αντίστασης του δέρματος και της δυνατότητας κρατήματος, ξεκάθαρα επηρεάζει μέρος των οπτικών σημάτων, τα οποία είναι αυτόματα και παράγονται διαισθητικά από τον εγκέφαλο, και πάνω στα οποία βασίζεται η μη λεκτική επικοινωνία».

Dr Arnaud Aubert,

νευροεπιστήμονας

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ

ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ.

Κάθε μέρα, χρόνο με τον χρόνο το πρόσωπο υποβάλλεται στα αποτελέσματα μιας φυσικής δύναμης: της βαρύτητας. Χαλαρώνει. Κρεμά. Κάτω από την επίδραση της βαρύτητας, σε 20 χρόνια, το δέρμα "πέφτει" 4 χιλιοστά γύρω από τα ζυγωματικά και στις γωνίες του στόματος και στο πηγούνι- τρία θεμελιώδη περιφερειακά σημεία του προσώπου που δρουν σαν ‘τραβηχτές’ του δέρματος.

Αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου, αυτή η χαλάρωση τροποποιεί τις εκφράσεις και κατά συνέπεια την συναισθηματική αντίληψη που προκαλείται. Οι γραμμές του χαμόγελου βαθαίνουν, τα μάγουλα πέφτουν. Γύρω από τον λαιμό, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό. Το πρόσωπο εκφράζει πιο αρνητικά συναισθήματα. Η ομορφιά του διαταράσσεται. Μερικές γυναίκες δεν αναγνωρίζουν πια τους εαυτούς τους στον καθρέφτη.

Επιπλέον, αυτή η εξασθένιση δρα μηχανικά στην μικροεπιφάνεια του δέρματος και στην υφή. Οι πόροι διευρύνονται, η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και το οβάλ του προσώπου είναι λιγότερο καθορισμένο. Το δέρμα γίνεται ολοένα λιγότερο άνετο.

SKIN-DERIVED PRECURSORS,

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

«Η βαρύτητα είναι σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας και αποτελεί μια αμείλικτη και ολέθρια δύναμη. Με την πάροδο του χρόνου , η αντίσταση του δέρματος μειώνεται. Η ισορροπία μεταξύ βαρύτητας και κρατήματος καταστρέφεται: το πρόσωπο πέφτει, κρεμά».

Edouard Mauvais-Jarvis,

Scientific Communications Director at Dior

Με το χρόνο, το δέρμα αποδυναμώνεται και γίνεται πιο ευάλωτο στις συνέπειες της βαρύτητας. Το δέρμα αντιστέκεται λιγότερο εύκολα στην έλξη προς τα κάτω και σταδιακά χάνει τις ικανότητες σύσφιξής του.

Ενισχυμένη με δεκαπέντε χρόνια πρωτοποριακής τεχνογνωσίας στα βλαστο- κύτταρα, η επιστημονική ομάδα του Dior έστρεψε την προσοχή της σε μια σπάνια δεξαμενή, που ποτέ πριν δεν είχε αξιοποιηθεί στα καλλυντικά: Skin-Derived Precursors. Αυτά τα δερματικά κύτταρα είναι θεμελιώδη για την δημιουργία κρατήματος και για βαθιά σύσφιξη.

Δρουν στη δομή του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, εξασφαλίζοντας τις μηχανικές ιδιότητες της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και της τόνωσης της επιδερμίδας.

Ο DIOR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ:

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ LONGOZA

Αξιοποιώντας την αναγεννητική δύναμη της Longoza, ένα σπάνιο και πολύτιμο λουλούδι από τον Κήπο του Dior στη Μαδαγασκάρη, η επιστημονική ομάδα του Dior τελειοποίησε την νέα ενισχυμένη σύνθεση Longoza.

Μέσω της τόνωσης των Skin-Derived Precursors, αυτή η εξαιρετική φόρμουλα δημιουργεί περισσότερους ινοβλάστες, ενισχύοντας την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης (+19%)*.

«Ενισχύοντας τον σχηματισμό των Skin-Derived Precursors, η Ενισχυμένη Longoza αυξάνει δέκα φορές την αντοχή του δέρματος στην βαρύτητα. Με ίση βαρύτητα, αν το κράτημα αυξάνεται, η ισορροπία μεταξύ των δύο αυτών αντίθετων δυνάμεων, που είναι χαρακτηριστικό του νεανικού δέρματος, αποκαθίσταται».

Edouard Mauvais-Jarvis,

Scientific Communications Director at Dior

Στο εσωτερικό της επιδερμίδας, οι δυνάμεις σύσφιξης ενισχύονται. Το δέρμα συσφίγγεται σε βάθος. Η υφή του είναι εκλεπτυσμένη και η ακτινοβολία του ενισχύεται. Το δέρμα είναι και πάλι πιο άνετο. Το πρόσωπο είναι πιο τονωμένο και αντανακλά αυτήν την αρμονία.

*in vitro test στα συστατικά

ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Πέρα από το να μοιάζουν νεότερες, οι γυναίκες πάνω από όλα θέλουν να αισθάνονται άνετα και όμορφα με την ίδια τους την επιδερμίδα: με την Capture Totale Multi- Perfection Creme, η επιστημονική ομάδα του Dior συνδυάζει την ισχυρή αποτελεσματικότητα με την απόλαυση της αίσθησης. Για πιο όμορφη επιδερμίδα που είναι και λαμπερή ταυτόχρονα.

BI-SKIN, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ DIOR

«Η δημιουργία του Bi-Skin είναι για δεκαπέντε χρόνια μια μοναδική τεχνογνωσία από τον Οίκο Dior. Αυτή η πατενταρισμένη σύνθεση, αποκλειστικά από τον Dior, προσφέρει μια άμεση συσφικτική δύναμη χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε αίσθηση δυσφορίας. Η αποτελεσματικότητά της έχει μετρηθεί, αλλά πάνω από όλα γίνεται αισθητή, από τις γυναίκες».

Brigitte Noe

Director of the "Skincare and Fragranced Derivatives" Formulation Laboratories at Parfums Christian Dior.

Το 2016, ο Dior βελτιώνει αυτή τη σύνθεση ‘κόσμημα’ ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας το Bi-Skin 2.0, μια προσαρμοσμένη σύσταση χωρίς συμβιβασμούς στην καρδιά της Capture Totale Multi-Perfection Creme, για συσφικτική δράση και αυξημένη απόλαυση.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

Με την εφαρμογή, το νερό Bi-Skin 2.0 εξατμίζεται, προκαλώντας την άμεση λείανση των ρυτίδων από βαθιά μέσα στο δέρμα, και σύσφιξη των σημείων στήριξης του προσώπου (ζυγωματικά, γωνίες του στόματος, πηγούνι). Σε αυτό το Bi-Skin επόμενης γενιάς, τα συστατικά, που ενισχύουν την αντίσταση της μεμβράνης, έχουν βελτιστοποιηθεί για να μεγιστοποιήσουν τις βιο-μηχανικές ιδιότητες του Bi-Skin 2.0.

Το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο τονωμένο, σαν να είναι καλύτερα περιγεγραμμένο και νεότερο. Η δυνατότητα διείσδυσης ολοκληρώνεται στην καρδιά αυτής της σύνθεσης και χρησιμοποιείται σε ένα πρωτοφανές επίπεδο εξασφαλίζοντας την καλύτερη διείσδυση των συστατικών που δρουν σε βάθος, για αποτελεσματικότητα με διάρκεια.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ

Χάρη στο συνδυασμό διαφορετικών πολυμερών, συνενώνεται απόλυτα με την επιδερμίδα, τυλίγοντάς την με μια διαρκή άνεση χωρίς συμβιβασμούς ως προς την αποτελεσματικότητα. Απαλό και σε άριστη όσμωση με την επιφάνεια της επιδερμίδας, το νέας γενιάς Bi-Skin ακολουθεί τις φυσικές κινήσεις του προσώπου όλη την ημέρα, για ένα πραγματικό αποτέλεσμα “δεύτερου δέρματος”.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Μια νέα γενιά από πούδρες προσφέρει ένα πιο αυθεντικό φινίρισμα και μια απαράμιλλη αίσθηση απαλότητας.

Μια άμεση μεταμόρφωση:

Η αίσθηση της σύσφιγξης είναι άμεση η αντίσταση του δέρματος στην βαρύτητα γίνεται ορατή. Αμέσως, το δέρμα αντανακλά φως. Είναι ελαστικό και οι σκοτεινές περιοχές εξαφανίζονται για να αποκαλύψουν τη ζωντάνια του. Με κάθε εφαρμογή, οι όγκοι του προσώπου εναρμονίζονται και το περίγραμμα του προσώπου ορίζεται καλύτερα. Το πρόσωπο εκπέμπει θετικά μηνύματα: φαίνεται λαμπερό από κάθε οπτική γωνία.

Η ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ DIOR:

1 ΥΠΟΓΡΑΦΗ, 3 ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

Το έμβλημα Capture Totale μεταμορφώνεται. Χάρη στην τέλεια ισορροπημένη σύνθεσή της, η νέα Multi-Perfection Creme επαναπροσδιορίζεται για να παρουσιάσει ένα πιο αυθεντικό φινίρισμα, ένα πιο ευχάριστο ροζ χρώμα, ένα εξίσου εμβληματικό άρωμα και μιας νέας γενιάς υφή (fusion texture).

Για πρώτη φορά, ο Dior προσφέρει την εμβληματική του κρέμα σε τρείς υφές. Μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, προσαρμοσμένη σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το κλίμα, την εποχή ή την επιθυμία.

UNIVERSAL ΥΦΗ

Συνεχώς μεγαλύτερη άνεση με απαράμιλλη απαλότητα: η Universal Κρέμα, για όλους τους τύπους δέρματος, δημιουργεί αρμονία. Μια λεπτή, βελούδινα απαλή κρέμα λιώνει για μια απαράμιλλη αισθητηριακή απόλαυση, ένα άμεσο αποτέλεσμα ομορφιάς και η απόλυτη πολυτέλεια για όλες τις γυναίκες.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΦΗ

Ένα πραγματικό κουκούλι (cocoon) για το δέρμα, η Rich Creme ευχαριστεί βαθιά τις αισθήσεις με την έντονη απαλότητά της. Η πληθωρική, λεπτή και θρεπτική υφή προσφέρει εξαιρετική άνεση.

ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΦΗ

Μια νέα αισθητηριακή προσέγγιση για την Capture Totale: ιδιαίτερα λεπτεπίλεπτη, η νέα Light Creme, μια αέρινη gel-creme, συνδυάζοντας την άνεση και την άμεση φρεσκάδα, ποτίζει νεανικότητα το δέρμα. Η διάφανη και αέρινη υφή της ενοποιείται με το δέρμα και προσφέρει τέλεια άνεση, ακόμα και σε ζεστά και υγρά κλίματα.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑ

ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Ένας σπουδαίος Οίκος Αρωμάτων και Καλλυντικών πολυτελείας όπως ο Dior πρέπει να προστατεύει και να σέβεται ό,τι είναι σπάνιο και όμορφο, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, που αντέχουν στο χρόνο και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των γυναικών, σήμερα και αύριο.

Στον Dior, η επιθυμία είναι συνώνυμη με την ευθύνη. Αντανακλώντας την επιθυμία του Οίκου Dior ώστε η εμβληματική του Capture Totale Multi-Perfection Creme να είναι μέρος αυτού του οράματος, την παρουσιάζει σε μια θήκη-κόσμημα, σε ένα εκλεπτυσμένο και μοντέρνο βάζο (refillable) ,που επιδέχεται ανταλλακτικό (refill).

Ένα νέο βήμα ομορφιάς που συνδυάζει όλη την αντι-γηραντική δύναμη της Capture Totale με μια αυξημένη γνώση της περιβαλλοντικής επίδοσης.

Το βάζο, που παίρνει ανταλλακτικό, βοηθά στη σημαντική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Capture Totale. (Διαθέσιμο σε 60ml).

ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ανυψωμένα, σφριγηλά ζυγωματικά. Το οβάλ του προσώπου να φαίνεται αναδιαμορφωμένο. Σχεδιασμένο ως μια παράταση στην περιποίηση της επιδερμίδας, το Capture Totale μέικαπ παρατείνει την τελετουργία κατά της βαρύτητας: Ο τριπλά διορθωτικός Ορός Βάσης, εμπλουτισμένος με το Longoza-Cellular Complex™, καταπολεμά τις ρυτίδες, τις κηλίδες και την έλλειψη λάμψης, ενώ ανακουφίζει την επιδερμίδα. Η υφή του δέρματος είναι εκλεπτυσμένη, αποκαλύπτοντας υπερβολική φρεσκάδα. Η επιδερμίδα είναι ενιαία και φαίνεται πιο καθαρή και με περισσότερο καθορισμένο περίγραμμα. Οι όγκοι του προσώπου φαίνεται να έχουν ανυψωθεί, σαν να είχαν απελευθερωθεί από τις επιδράσεις της βαρύτητας.

Με την μοναδική της προσέγγιση στην ολική ομορφιά, από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι το μακιγιάζ, η Capture Totale μπορεί να διεκδικήσει μια νίκη ομορφιάς, κάθε πρωί και με κάθε ανανέωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η EVA HERZIGOVA ΑΠΟ ΤΟΝ PAOLO ROVERSI

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑΣ

Η Eva Herzigova ενσαρκώνει τέλεια την φωτεινή, τολμηρή και επιθυμητή γυναίκα, στην οποία ο Dior έχει αφιερώσει την νέα του Multi-Perfection Creme.

Η Εύα αντιπροσωπεύει το λαμπερό σύμβολο αυτής της αγέραστης γενιάς ,που η νεανικότητα αντανακλάται στην προσωπική ζωή και την επαγγελματική καριέρα. Ισχυρότερη σε κάθε αλλαγή, σαγηνευτική ακόμα και εύθραυστη, το κορυφαίο μοντέλο στέκεται με ειλικρίνεια μπροστά στην κάμερα του επί χρόνια συνεργάτη της, του φωτογράφου Paolo Roversi.

Στιγμιότυπα φωτογραφιών , σαν κλεμμένες στιγμές ευτυχίας και θηλυκότητας, στιγμιότυπα ζωής, που αποκαλύπτουν με συναίσθημα τις διαφορετικές πτυχές μιας γυναίκας, που ζωγραφίζει τη ζωή της με ευτυχία.

Keywords
νέα, christian dior, dior, αντ, θλίψη, επηρεάζει, test, οικο, δραση, φως, υπογραφη, ροζ, fusion, light, ομορφια, eva, ειλικρίνεια, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, παναγιωτης βλαστος, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, το θεμα, βημα, βλαστοκυτταρα, γνωση, γυναικα, γωνια, γωνιες, θεμα, καριερα, ομορφια, φυσικη, φως, dior, test, αρμονια, απωλεια, αρωμα, αυτοπεποιθηση, γινεται, γοητεια, δερμα, δυναμη, δυνατοτητα, δειχνει, δομη, εμβλημα, ευχαριστο, ευα, ευκολα, ευτυχια, ειλικρίνεια, εκφρασεις, ελλειψη, ελξη, ενεργεια, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ευθυνη, ζωη, ζωης, ιδια, ηλικια, θηκη, υγρα, οικο, ιση, ισορροπια, κυρια, κλιμα, κοπωση, κοσμημα, μαδαγασκαρη, μακιγιαζ, ματια, μηνυματα, μειωση, νεα γενια, νιατα, νερο, νικη, ομαδα, οβαλ, οικος, ομορφη, οραμα, ορος, ποιοτητα, υπογραφη, ροζ, πρωι, ρολοι, ρυτιδες, σημαδια, συσφιξη, τι ειναι, τρια, φορμουλα, φρυδια, φορα, χρονος, χρωμα, χαρα, ομορφα, αγωνας, christian dior, εφαρμογη, eva, γηρανση, ιδιαιτερα, κηλιδες, κηπο, καρδια, light, λουλουδι, μια ματια, μπροστα, multi, skin, θετικα, βαζο
Τυχαία Θέματα