«Βλέπει» Φορτούνη η Λάτσιο

Σκάουτ της Λάτσιο θα βρεθεί σήμερα στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων συνεχίζει να προσελκύει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος θα βρίσκεται στο στόχαστρο σκάουτ της Λάτσιο στην αποψινή αναμέτρηση του Ηρακλή

με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», άνθρωπος της Λάτσιο θα βρίσκεται σήμερα στο Καυτανζόγλειο τσεκάροντας τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, για τον οποίο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Ίγκλι Τάρε.

Η Λάτσιο φαίνεται να είναι η τρίτη ομάδα της Serie A που καλοβλέπει την περίπτωση του Φορτούνη μετά τις Γιουβέντους και Ρόμα. Μάλιστα το καλοκαίρι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού με τον Φορτούνη να αποτελεί μία αξιόλογη περίπτωση.

Ο ίδιος ο Φορτούνης πάντως έχει καταστήσει σαφές με δηλώσεις του πως προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν. Ήδη, άλλωστε, οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τις υπογραφές να είναι πολύ πιθανό να πέσουν στο τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα