Hγεσία και βουλευτές διακινούσαν & μάζευαν όπλα

Συγκλονιστικά στοιχεία για διακίνηση όπλων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και για «ύποπτες» εκρήξεις στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευσίνας και Πειραιά κατέθεσε στους ανακριτές Σπ. Γεωργουλέα και Χαρ. Παπακώστα ένας ακόμη μάρτυρας, ο οποίος έκανε λόγο για «πρακτικές μπράβων της νύχτας».

Ο μάρτυρας, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος για άλλη υπόθεση και δήλωσε δημοσιογράφος, υποστήριξε ότι υπήρξε γραμματέας

της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής νοτίων προαστίων και περιέγραψε άγνωστες πτυχές της δράσης της οργάνωσης, εμπλέκοντας ευθέως βουλευτές του νεοναζιστικού κόμματος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον οπλισμό της οργάνωσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πράγματι θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διακίνησης όπλων από ορισμένους βουλευτές ή μέλη της Χρυσής Αυγής. Τα όπλα αυτά θα χρησιμοποιούνταν εν καιρώ, όπως αντιλαμβάνομαι…».

Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Εικάζω ότι υπάρχει ελαφρύς οπλισμός, αποθηκευμένος σε διάφορα σημεία, και αυτή η διαδικασία γίνεται με κεντρική εντολή και οπωσδήποτε σε γνώση της κεντρικής ηγετικής ομάδας»…

Πηγή Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα