Δύο δυνατοί δημοσιογράφοι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη

Στο ήδη πολύ καλό δημοσιογραφικό δυναμικό των ειδήσεων του STAR – εσχάτως, ως γνωστόν προσετέθη και ο εξαιρετικός ρεπόρτερ από το MEGA Γιώργος Σαραντάκος. Κατά κοινή ομολογία πλέον, το ειδησεογραφικό δυναμικό του καναλιού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ανταγωνιστές του… Μοιραία όμως αυτό αυξάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των δημοσιογράφων, εντός του καναλιού, δεδομένου ότι η φύση του επαγγέλματος έχει τέτοια χαρακτηριστικά… Ενώ παράλληλα η τηλεόραση είναι κατεξοχήν ανταγωνιστικό Μέσο!

Η

συνύπαρξη λοιπόν δυνατών δημοσιογράφων δεν αποκλείεται να προκαλέσει και «κόντρες» για το ποιος θα «βγάλει» το καλύτερο θέμα ή για το ποιος θα καλύψει τα «καλά» θέματα.

Για αυτό ένα πεδίο ανοιχτό στον ανταγωνισμό μεταξύ των δημοσιογράφων είναι το «ελεύθερο» ρεπορτάζ… Στην προκειμένη περίπτωση στο STAR, καλύπτεται πια από δύο δημοσιογράφους μαχητικούς και με σημαντική εμπειρία, που ο καθένας εκφράζει διαφορετική δημοσιογραφική σχολή… Από τον Βαγγέλη Γκούμα και τον νεοφερμένο Γιώργο Σαραντάκο.

Είναι γνωστό ότι μέχρι πρόσφατα στο STAR τα πρώτης γραμμής «ελεύθερα» θέματα, πολιτικά, οικονομικά ή κοινωνικά, κάλυπτε ο Βαγγέλης Γκούμας… Όπως αντίστοιχα συνέβαινε και για τον Γιώργο Σαραντάκο όσο ήταν στο δυναμικό του MEGA.

Τώρα πλέον κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη είναι υποχρεωμένοι να συνυπάρξουν. Μένει να αποδειχθεί… Το μόνο σίγουρο είναι ότι ωφελημένος θα είναι ο διευθυντής ειδήσεων και το κανάλι!

The post Δύο δυνατοί δημοσιογράφοι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα