Οι Σούπερ ήρωες της Marvel ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στα κανάλια Novacinema!

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 22:00, έρχονται στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD οι «Εκδικητές» με την ταινία «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron». Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά ταινία των διάσημων σούπερ ηρώων της Marvel, Iron Man,

Hulk, Captain America, Thor, Black Widow και Hawkeye, οι οποίοι ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, προκειμένου να υπερασπιστούν τον πλανήτη Γη, σε μια συναρπαστική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Η ταινία διαθέτει το γνωστό λαμπερό καστ, με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Χέμσγουορθ, Κρις Έβανς, Μαρκ Ράφαλο και Τζέρεμι Ρένερ.

Όταν ο Tony Stark (Iron Man) και ο Bruce Banner (Hulk) προσπαθούν να ενεργοποιήσουν ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, ονόματι Ultron, που αποσκοπεί στη διατήρηση της τάξης, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Ο Ultron αποδεικνύεται μεγαλομανής, στρέφεται κατά της ανθρωπότητας, και μόνο οι Εκδικητές μπορούν να τον σταματήσουν…

Τα γυρίσματα της ταινίας, εκτός από στούντιο, πραγματοποιήθηκαν σε πάρα πολλές πραγματικές τοποθεσίες στην Αγγλία, στη Νότιο Αφρική, στη Νότια Κορέα, στην Ιταλία, στο Μπαγκλαντές και τις Η.Π.Α. Η ταινία έχει ξεπεράσει τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως, γεγονός που την κατατάσσει στην 7η θέση σε επίπεδο εσόδων στην ιστορία του κινηματογράφου.

Μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

The post Οι Σούπερ ήρωες της Marvel ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στα κανάλια Novacinema! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα