«Δεν με… έφαγαν οι παίκτες»

Προσπάθησε να δημιουργήσει μια ομάδα που θα συνδύαζε το θέαμα με την ουσία. Αυτή, εξάλλου, είναι η φιλοσοφία του Ζντένεκ Ζέμαν. Τα αποτελέσματα, όμως, δεν τον δικαίωσαν και έτσι, μετά την ήττα από την Κάλιαρι, ο Βοημός τεχνικός απολύθηκε.

Ο Ζέμαν επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Ρόμα για να μαζέψει τα πράγματά του. Εκεί τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι, με τους οποίους συνομίλησε ο πρώην, πια, προπονητής των «τζαλορόσι».

«Σίγουρα δεν είναι όμορφο να απολύεσαι. Όταν

ήρθα ήλπιζα πως θα δημιουργούσα μια ομάδα όπως την ονειρεύονται οι φίλοι της. Αλλά υπήρξαν προβλήματα που μας εμπόδισαν να φτάσουμε εκεί όπου θέλαμε. Όταν λείπουν τα αποτελέσματα, είναι φυσικό να καταλήγει εδώ μια συνεργασία. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δώσω χαρές στον κόσμο μας», είπε αρχικά ο Ζέμαν.

Αρκετοί θεωρούν πως οι παίκτες, με την απόδοσή τους, «έφαγαν» τον προπονητή. Ο Ζέμαν, όμως, δεν συμφωνεί. «Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως έχασα τη στήριξη των παικτών μου, ούτε πιστεύω πως αυτοί έπαιξαν παιχνίδι στην πλάτη μου. Με τα παιδιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε», σχολίασε ο Ζέμαν.

Σε αυτή την τελευταία επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο, ο πρώην προπονητής της Ρόμα βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με εκπροσώπους της διοίκησης.

«Συναντήθηκα και συνομίλησα με ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και με παίκτες. Περισσότερο μίλησα με τον Φραντσέσκο Τότι, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα για το αντικείμενο της κουβέντας μας», είπε αινιγματικά.

Έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρόμα, περίπου 50 οπαδοί της ομάδας περίμεναν τον Ζέμαν για να τον αποχαιρετήσουν και να τον χειροκροτήσουν. Η στάση των οπαδών, δεν έδειξε να ξαφνιάζει τον Βοημό.

«Περίμενα πως θα με αποχαιρετούσαν έτσι. Ο κόσμος πάντα με στήριζε. Τον ευχαριστώ και του ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν κατάφερα να τον κάνω να χαρεί», ήταν τα τελευταία λόγια του Ζντένεκ Ζέμαν στους δημοσιογράφους.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Δεν με… έφαγαν οι παίκτες» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα