Ο Jericho επέστρεψε στο Raw!

06:51 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το WWE, αφού ο Chris Jericho ήταν ο «μυστικός» Superstar που επέστρεψε στις... 2 Ιανουαρίου.

Για πολλές εβδομάδες η εταιρεία pro-wrestling προωθούσε την επιστροφή ενός παλαιστή, ο οποίος θα αλλάξει τα... πάντα. Τα φώτα... έσβησαν, η αγωνία κορυφώθηκε και ο χαρισματικός Καναδός performer μπήκε στο ρινγκ αναστατώνοντας τους πάντες, εντός και εκτός σταδίου.

Πάντως, ο Jericho δεν έβγαλε... μιλιά

και προκάλεσε απορία. Φαίνεται πως η αγωνία, αναφορικά με τις προθέσεις του, παρατείνεται, αφού για την στιγμή έμεινε στην απόλαυση της αντίδρασης του κοινού.

Πέρα από τα παραπάνω απίθανα λεπτά, το εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow είχε τη νίκη του Dolph Ziggler επί του CM Punk σε αγώνα για το WWE Championship. Η ζώνη, όμως, δεν άλλαξε χέρια, αφού ο Ziggler επικράτησε με count-out.

Από τα... έγκατα της Γης (του ρινγκ) βγήκε ο Kane και προσπάθησε να πάρει μαζί του στην «κόλαση» τους John Cena και Zack Ryder, αλλά οι τελευταίοι απέφυγαν το μοιραίο. Λίγο νωρίτερα είχαν επικρατήσει στο main event, στο οποίο ο «Big Red Monster» δεν εμφανίστηκε και άφησε την δική του τριάδα με έναν Superstar λιγότερο.

Ακόμα, ο World Heavyweight Champion, Daniel Bryan, υπέταξε τον Intercontinental Champion, Cody Rhodes, σε αγώνα πρωταθλητών.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Οι Bella Twins κέρδισαν τις Eve & Kelly Kelly.
O Wade Barrett κέρδισε τον Santino Marella.
O Daniel Bryan κέρδισε τον Cody Rhodes.
O Dolph Ziggler κέρδισε τον CM Punk με count-out.
Οι John Cena, Zack Ryder & Big Show κέρδισαν τους Jack Swagger & Mark Henry.

Keywords
Τυχαία Θέματα