Ασλανίδης: Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος

19:42 16/11/2014 - Πηγή: AEK365

Έξαλλος εμφανίστηκε ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Αρη.

Ο Βασίλης Ασλανίδης έκανε λόγο για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Νομίζω ότι έγινε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν υπήρχε, ενώ το γκολ ήταν οφσάιντ. Εμείς αντιμετωπίσαμε καλά τον Αρη, έχουμε μια νεανική ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έπρεπε να πάρουν κάτι

παραπάνω» είπε αρχικά.

Για τον Αρη: «Είναι αυτονόητο ότι ο Αρης πάει για άνοδο και πρέπει να πάει εκεί που του αξίζει, όμως πρέπει οι διαιτητές να σέβονται τους αντιπάλους τους. Σήμερα αυτό δεν έγινε, και αυτό με στεναχωρεί πολύ».

Για την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο: «Δεν ήθελα να φτάσω στο σημείο να μπω μέσα, αλλά έπρεπε να προστατέψω την ομάδα μου. Εκνευρίστηκα, μπήκα μέσα και απλά του είπα ότι έκανε λάθος. Δεν τον έβρισα. Εδειξε λάθος κάρτα, όμως ήταν λάθος μου. Ηταν μια αντίδραση της στιγμής».

Για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του: «Στα τελευταία ματς έχουμε μαχητικό στυλ, όχι μόνο σήμερα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, όμως η διαφορά που επικαλούνταν ο κ.Κάμπος σε δηλώσεις του μέσα στη βδομάδα δεν φάνηκε. Ο Αρη δε φτάνει να δείχνει ότι θέλει να ανέβει».

Για τον διαιτητή του αγώνα: «Ο σεβασμός δεν πρέπει να είναι μονόπλευρος. Όπως εγώ σέβομαι τον Αρη, πρέπει να μας σεβαστεί και ο διαιτητής».

Keywords
Τυχαία Θέματα