«Είμαστε μέσα στον στόχο μας»

21:12 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

Παρέμεινε μέσα στο στόχο της η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών, μετά την ολοκλήρωση του 3ου τουρνουά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Ισραήλ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού με την Τσεχία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος.

«Είμαστε μέσα στον στόχο που θέσαμε από την αρχή των αγώνων, αν και πιστεύω πως μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω στο τουρνουά του Ισραήλ. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, όμως στα άλλα δύο δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο βαθμό που θα θέλαμε».

Σε ερώτηση αν η νίκη του Ισραήλ επί της Τσεχίας αλλάζει

τις ισορροπίες στον όμιλο, ο προπονητής της Εθνικής απάντησε:
«Ήταν μεγάλη έκπληξη η νίκη του Ισραήλ επί της Τσεχίας, καθώς εμείς θα πρέπει, πλέον, να μην χάσουμε την 3η θέση, στα παιχνίδια που ακολουθούν. Όλα πλέον θα κριθούν στο τέταρτο τουρνουά».

Η σειρά των αγώνων μεταφέρεται τώρα στην Ορεστιάδα, με τον Τάκη Φλώρο να δηλώνει: «Περιμένουμε στο τουρνουά της Ορεστιάδας να παρουσιαστούμε καλύτεροι, ωστόσο, το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε μόνο δύο μέρες για να προετοιμαστούμε και στη συνέχεια θα κληθούμε να δώσουμε τρία παιχνίδια».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στη σύνθεση της Εθνικής τόνισε:
«Δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, καθώς θα γίνει μόνο μία αλλαγή στη σύνθεση της Εθνικής για τους αγώνες της Ορεστιάδας».

Νομικού: Στοίχισαν τα λάθη στα κρίσιμα σημεία

Από την πλευρά της η Μαρία Νομικού, η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της Εθνικής απέδωσε την σημερινή ήττα από την Τσεχία στα λάθη που έκανε η ομάδα στα κρίσιμα σημεία:
«Κάναμε αρκετά λάθη σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Στο δεύτερο σετ μπήκαμε πιο δυναμικά στο ματς, ισοφαρίσαμε, ωστόσο στα δύο επόμενα σετ δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όσο θα έπρεπε».

Όσον αφορά τη γενική παρουσία της Εθνικής στο τουρνουά του Ισραήλ δήλωσε: «Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στο τουρνουά και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη παρουσία στα παιχνίδια με την Ολλανδία και την Τσεχία. Ξεκινήσαμε με νίκη επί του Ισραήλ, ωστόσο, η δυναμική των δύο άλλων ομάδων που αντιμετωπίσαμε είναι μεγάλη και ήταν δύσκολο, παρότι θέλαμε, να πάρουμε τη νίκη».

Εν όψει του 4ου τουρνουά της Ορεστιάδας, η Μαρία Νομικού τόνισε:
«Στα παιχνίδια που θα δώσουμε την άλλη εβδομάδα στην έδρα μας ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα. Ο κόσμος πιστεύω πως θα ανταποκριθεί και θα ενισχύσει την προσπάθειά μας, έτσι ώστε να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στα παιχνίδια».

Τέλος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για το μέλλον αυτής της ομάδας:
«Πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον. Μέσα από την προπόνηση και μέσα από τους αγώνες μπορούμε να αποκτήσουμε την εμπειρία που χρειάζεται για να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο και να έρθουν παράλληλα και οι επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα