Καραγκούνης: Συγκρίνεται το σημερινό με τον άθλο του 2004

00:17 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά ο Γιώργος Καραγκούνης: Είχαμε τρομερή αποφασιστικότητα. Το νιώθαμε! Αισθανθήκαμε πως έχουμε μια τελευταία ευκαιρία. Τα δώσαμε όλα πήραμε μια πανάξια πρόκριση. Δείξαμε πάθος καρδιά και κάναμε την Ελλάδα χαρούμενη. Αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό που μετράει είναι η νίκη κόντρα σε μια καλή Ρωσία, δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι που ήταν καθαρό!
Είμαστε μαχητές. Χάσαμε ένα ματς με την Τσεχία και αμέσως πέσατε όλοι να μας φάτε αλλά

εντάξει. Η σημερινή μέρα είναι σημαντική που οι Έλληνες κόντρα σε όλους και σε όλα κατάφεραν αυτό το πράγματα. Μάλιστα θέλω να πω πως η επιτυχία αυτή συγκρίνεται με τον άθλο της Πορτογαλίας. Γενικά κάναμε την πρώτη ήττα με την Τσεχία, δεν είμαστε και Βραζιλία το έχουμε πει, αλλά δεχτήκαμε κριτική.
Ζούμε μεγάλες στιγμές και ευχαριστούμε τον θεό που τις ζούμε. Όταν έβαλα το γκολ σκέφτηκα πως μπήκε σε σημαντικό σημείο του ματς. Ήταν σημαντικό ότι σκοράραμε!
Κατάφερα σήμερα να συμπληρώσω 120 συμμετοχές ήταν μεγάλη στιγμή για εμένα. Δεν είμαι εδώ για να συμπληρώσω μόνο τις συμμετοχές. Είμαι εδώ για να πάω μπροστά με την Ελλάδα.
Απαιτούμε λίγο σεβασμό και παίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα και κόντρα σε αντιξοότητες. Αυτή την στιγμή πρέπει να χαρούμε το τώρα και να ευχαριστούμε τον θεό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίρνει η Ελλάδα προκρίσεις. Ήταν πεντακάθαρο το πέναλτι. Αντί για αυτό δεν μου έδωσε το πέναλτι και μου έδωσε κάρτα. Έτσι χάνω το επόμενο ματς! Τι άλλο θα δούμε σε αυτό το Euro. Είμαστε όλοι λεβέντες!

Keywords
Τυχαία Θέματα