Μεγάλη επενδυτική εταιρεία εμφάνισε ο Ξενιάδης!

14:18 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Και όμως ο Βασίλης Ξενιάδης προχωράει... Και προχωράει δυναμικά, όπως φαίνεται από τις σημερινές ραγδαίες εξελίξεις. Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, στην ΠΑΕ εισέπρατταν ότι υπήρχε κινητικότητα από την πλευρά του επιχειρηματία, προκειμένου να μπουν τα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Και όντως αυτή η κινητικότητα, όχι μόνο υπάρχει, αλλά δείχνει να έχει βάση - αν κρίνουμε από τα λεγόμενα τόσο του Ξενιάδη όσο και του Ανδρέα Δημητρέλου στο aek365!

Συγκεκριμένα το πρωί

της Τρίτης ο Ανδρέας Δημητρέλος δέχθηκε τηλεφώνημα από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, όπου του ζητούσαν να τους αποστείλει στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το έμβασμα, καθώς μεγάλη επενδυτική τράπεζα που έχει έδρα την Αμερική και υποκατάστημα στο Πεκίνο ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ! Πίσω από αυτή την εταιρεία βρίσκεται ο Βασίλης Ξενιάδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά το τηλεφώνημα τσέκαρε την ύπαρξη της τράπεζας, διαπίστωσε ότι όλα είναι υπαρκτή (πρόκειται για μεγάλη τράπεζα), τσέκαρε και την ύπαρξη της επενδυτικής εταιρίας και προχώρησε στην αποστολή των στοιχείων που ζήτησαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Keywords
Τυχαία Θέματα