«Μου σφίγγει το στομάχι ο Ιμπραΐμοβιτς»

13:22 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφική πολιτική της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στο στόχαστρο του Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως σφίχτηκε το στομάχι του όταν έμαθε για τις ετήσιες απολαβές που θα εισπράττει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενώ δεν έκρυψε και την ενόχληση του τόσο για την τακτική της Παρί όσο και άλλων ομάδων αν ξοδεύουν υπέρογκα ποσά για μεταγραφές.

Σε δηλώσεις του από την Νιόν της Ελβετίας, ο παράγοντας της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ναι, δεν σας το κρύβω, αυτό που κάνει η Παρί Σεν

Ζερμέν με ενοχλεί βαθιά. Διαβάζοντας την εκτόξευση των απολαβών του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με έπιασε ναυτία, ζαλίστηκα από τα νούμερα. Όταν έμαθα ότι οι καθαρές ετήσιες απολαβές του ανέβηκαν στα 14 εκ. ευρώ, μου σφίχτηκε το στομάχι. Ο άνθρωπος θα πάρει σε ένα χρόνο όσα ο δικός μας Χάβι Μαρτίνεθ σε πέντε χρόνια του συμβολαίου του, περίπου 3 εκ. ευρώ ετησίως. Αυτά είναι απίθανα χρήματα. Η Μάντσεστερ Σίτι ξόδεψε 54 εκ. ευρώ αυτό το καλοκαίρι και η Τσέλσι πάνω από 100 εκ. ευρώ και πρόκειται για ομάδες που έχουν συσσωρευμένες ζημιές. Είναι όμως γεγονός ότι όλοι πρέπει να σέβονται τους κανονισμούς και εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι απαγορεύεται πλέον μια ομάδα να έχει άνοιγμα μεγαλύτερο των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της UEFA να επιβάλει σε όλους να σέβονται τους κανονισμούς. Πώς γίνεται η Παρί Σεν Ζερμέν να ξοδεύει 100 εκ. ευρώ το χρόνο για πέντε χρόνια σερί, αφού αυτά τα χρήματα δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει; Η πολιτική των διοικούντων της Παρί είναι αν μη τι άλλο παράξενη".

Keywords
Τυχαία Θέματα