Ο Νοτιάς, οι αντιδράσεις και η ΑΕΚ περιμένει

10:01 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Η χθεσινή συζήτηση παικτών - Δημητρέλου κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ με την εφημερίδα να τονίζει την εύλογη απορία των πρώτων προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ: "Πού είναι οι μέτοχοι;" και προσθέτει: "Ο Δημητρέλος πρότεινε στους παίκτες της ΑΕΚ να πληρωθούν σε 4 δόσεις χωρίς όμως να έχει ενημερώσει αυτούς που θα δώσουν τα χρήματα. "Δεν ξέρουν την πρόταση, γιατί δεν απαντούν στα mails και δεν βγαίνουν στο τηλέφωνο" ήταν η απάντηση του προέδρου

στο λογικό ερώτημα των ποδοσφαιριστές".
Επιπλέον, η εφημερίδα τονίζει ότι ο Νίκος Νοτιάς έστειλε 50.000 ευρώ για να τυπωθούν τα εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ: "Ο Ελληνοαµερικανός επιχειρηµατίας απέστειλε το πρωί τα υπόλοιπα χρήµατα (περίπου 50.000 ευρώ) που έχει ανάγκη η ΑΕΚ για την έκδοση εισιτηρίων για το µατς µε τον ΟΦΗ, αποδεικνύοντας µε αυτόν τον τρόπο πως προτίθεται έστω και στο παρά ένα να συνδράµει, ώστε να ξεφύγει η Ενωση από το χείλος της καταστροφής.

Κάτι που θα συµβεί µόνο αν ο Ελληνοαµερικανός έρθει σε συµφωνία µε τους υπόλοιπους µετόχους για τη συγκέντρωση ρευστού που θα αποδεικνύει στην UEFA πως ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία εξυγίανσης.

Αλλωστε, η κλεψύδρα πλέον αδειάζει, καθώς σε δυο ηµέρες θα κριθεί το ευρωπαϊκό µέλλον της ΑΕΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, µε τους µετόχους της οµάδας του 2004 να δείχνουν πως έστω και την ύστατη ώρα θα συµφωνήσουν στο ποσό που θα πρέπει να βάλει ο καθένας για να καλυφθεί σε πρώτη φάση η τρύπα των 7 εκατ. ευρώ".

SPORTDAY

Για ξέσπασμα των παικτών χθες στα Σπάτα κάνει λόγο η εφημερίδα: "Ένταση στα Σπάτα με τους παίκτες να τα λένε στον Δημητρέλο για να τα... ακούσουν οι μέτοχοι", τονίζει η SD η οποία γράφει για τον Νοτιά: "Ο Νίκος Νοτιάς είναι αυτός που καθορίζει τις εξελίξεις, αφού είναι κοινό μυστικό πως οι υπόλοιποι μέτοχοι της ομάδας του 2004 περιμένουν τη δική του κίνηση για να συμφωνήσουν στα χρήματα που θα πρέπει να βάλει ο καθένας για να καλυφθούν τα 4 εκατ. ευρώ (άλλα 3 έχει εξασφαλίσει ως δάνειο ο Ντέμης Νικολαΐδης) που απαιτούνται. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να έστειλε χθες περίπου 50.000 ευρώ για να σφραγιστούν από την εφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ, πληροφορίες αναφέρουν πως αντάλλαξε e-mail με τη διοίκηση και μέσα στην ημέρα αναμένεται να επικοινωνήσει με τους υπόλοιπους πρώην συμμετόχους του".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για συζητήσεις με 3 ΑΕΚτζήδες επιχειρηματίας βρίσκεται η "κίνηση σωτηρίας της ΑΕΚ" όπως τονίζει η εφημερίδα σε σημερινό της ρεπορτάζ, σημειώνοντας πως μέχρι τη Γ.Σ. της ΠΑΕ στις 7 Μαρτίου θα είναι έτοιμο να παρουσιάσουν το σχέδιό τους, ότι και να έχει γίνει με την UEFA". Σχετικά με την απολογία της Πέμπτης, η εφημερίδα γράφει πως "θα είναι αργά μετά για όλους. Δεν ξεχνάει ο κόσμος της ΑΕΚ. Στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας της ΑΕΚ, θα γράψουν τα ονόματά τους, οι υπαίτιοι τυχόν ξεφτίλας". Στο θέμα των παικτών, τονίζεται πως "θέλουν να υπογράφουν", αλλά "ζητάνε να δουν επιτέλους ότι κάποιος ενδιαφέρεται γι' αυτή την ομάδα και αυτό θα το

Keywords
Τυχαία Θέματα