ΠΑΟΚ για... λύπηση

21:27 15/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος

Σχεδόν δύο μήνες είχε να κερδίσει ο Ατρόμητος και στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του, διέλυσε τον... θίασο του ΠΑΟΚ με 4-0, στο - φυσιολογικά -τελευταίο

ματς του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μετά από ένα πρώτο 20λεπτο στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες με Περέιρα στο 9' και Αθανασιάδη στο 17', ο Ατρόμητος ισορρόπησε το ματς και στο 39' ο Δημούτσος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 42' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες μιας και αποβλήθηκε ο Αθανασιάδης στο 31ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Εμφανώς ... επηρεασμένος τόσο από το γκολ όσο και από την αποβολή, ο ΠΑΟΚ μπήκε νωθρός στο δεύτερο ημίχρονο και δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τον Ουμπίδες στο 51ο λεπτό.

Στα υπόλοιπα 30 λεπτά, οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τα... πειράματα μόνο που αυτά του Άγγελου Αναστασιάδη άφηναν «γυμνό» πίσω τον ΠΑΟΚ και ο γηπεδούχος Ατρόμητος έβγαινε όποτε ήθελε στην επίθεση.

Μάλιστα, στο 69' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ναπολεόνι.

Τελικά το γκολ... που μύριζε ώρα, ήρθε στο 72' και πάλι μετά από αντεπίθεση. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Κατσουράνης από κοντά μετά από απόκρουση του Ιτάνζ σε σουτ του Κούρου.

Ο Ατρόμητος δεν σταμάτησε ούτε εκεί. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν χωνί μετά και τις αλλαγές του Αναστασιάδη. Και λογικό ήταν να γίνει και το 4-0 στο 77' με τον Ναπολεόνι.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ατρόμητος σεβάστηκε τον αντίπαλό του, πάτησε φρένο, γύρισε την μπάλα και το 4-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος(Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Δημούτσος(66' Μπρίτο), Ουμπίδες, Ναπολεόνι(79' Παπάζογλου), Μαρσελίνιο(65' Αγκουαζί)

ΠΑΟΚ(Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας(74' Σκόνδρας), Βίτορ, Κόστα, Ρατς, Νομπόα, Κάτσε, Περέιρα(86' Γκολάσα), Σαλπιγγίδης(57' Τζιόλης), Μακ, Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα