Στους χειρότερους επιθετικούς στην ιστορία της Πρέμιερ ο Μήτρογλου

14:10 18/11/2014 - Πηγή: AEK365

Λίστα με τους 50 χειρότερους επιθετικούς στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ καταρτίζει μέρα με την ημέρα η Daily Mail. Σήμερα παρουσίασε 40 έως 31 και το ελληνικό στοιχείο δεν έλλειψε.

Στο νούμερο 36 συναντάμε τον Κώστα Μήτρογλου με την εφημερίδα να τονίζει:
«Η μεγαλύτερη σπατάλη χρημάτων. Κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν που την βρήκε να παλεύει για την παραμονή, η Φούλαμ δαπάνησε 12.000.000 λίρες για τον Έλληνα διεθνή τον Ιανουάριο σε μία προσπάθεια να αποφύγει τον γκρεμό,

όμως η επένδυσή τους αποδείχτηκε τελικά καταστροφική. Ο Μήτρογλου είχε σκοράρει 41 γκολ στο πρωτάθλημα σε 92 εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό όμως οι τραυματισμοί τον έπληξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο δυτικό Λονδίνο και κατάφερε να παίξει σε μόλις τρία παιχνίδια Premier League με τη Φούλαμ. Αντί να γίνει ο σωτήρας της Φούλαμ, μετατράπηκε αντίθετα σε ιδανικό για να ζεσταίνει τον πάγκο. Επέστρεψε στους πρωταθλητές Ελλάδας με τη μορφή δανεισμού τον Αύγουστο, ωστόσο μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως οι οπαδοί της Φούλαμ δεν θα ανησυχήσουν αν δεν επιστρέψει».

Από εκεί και πέρα τη θέση νο.38 καταλαμβάνει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς λόγω του απογοητευτικού του περάσματος από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και στο νο.33 βρίσκεται ο Έλντερ Πόστιγκα που πέρασε αλλά δεν ακούμπησε από την Τότεναμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα