Nokia και Samsung φέρνουν το HERE Maps στο Android- αποκλειστικά στα Galaxy

Οι σχέσεις μεταξύ Google και Samsung είναι ήδη κάπως τεταμένες με το τελευταίο «περιστατικό» να αναφέρει ότι η Google είναι δυσαρεστημένη με τη Samsung διότι δίνει περισσότερη έμφαση στα Tizen-based smartwatches όπως Gear 2 και Gear

Fit αντί για τα Android Wear. Η Samsung έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία με που έχει με τη Nokia για τα Tizen wearables, φέρνοντας για πρώτη φορά το Here Maps στο Android και δίνει στους κατόχους Galaxy συσκευών τη δυνατότητα πρόσβασης στην εναλλακτική του Google Maps.

Όταν κυκλοφορήσει το Samsung Gear S τον Οκτώβριο, θα έρθει και η beta μορφή της υπηρεσίας Here αποκλειστικά σε Galaxy συσκευές. Θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται συγχρονισμός μεταξύ κινητού και smartwatch.

To Here έρχεται με voice-guided navigation δυνατότητα και θα λειτουργεί offline, κάτι που λείπει από το Google Maps. Μπορείτε να κατεβάσετε offline maps οι οποίοι είναι διαθέσιμοι σε περίπου 200 χώρες και στις μισές περίπου υπάρχουν turn-by-turn οδηγίες. Σε 40 χώρες δίνει πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους αλλά και πλοήγηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η Nokia όμως δεν θα περιοριστεί μόνο στη συνεργασία της με τη Samsung και τις Galaxy συσκευές, αλλά ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του 2014 θα έρθει και σε άλλες Android συσκευές.

Keywords
Τυχαία Θέματα