Αυτά είναι τα Sony Xperia που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 10

Techblog.gr

Παρά τη συνεχιζόμενη πτώση στον τομέα των smartphones, η Sony εξακολουθεί να βγάζει το ένα κινητό μετά το άλλο, διατηρώντας πάντα ενημερώνει τη συλλογή της. Σε επίπεδο λογισμικού, η εταιρεία δεν ξεχνά τους πελάτες της και προσπαθεί να ενημερώνει τα smartphones με την τελευταία έκδοση του Android.

Όπως και αρκετοί άλλοι κατασκευαστές, έτσι και η ιαπωνική κατασκευάστρια, ανακοίνωσε τα Sony Xperia smartphones που θα λάβουν το Android 10.

Τα Xperia που θα αναβαθμιστούν

Πρώτα θα αναβαθμιστούν τα τελευταία flagships της εταιρείας, το Sony Xperia 1 και το μικρότερο Sony Xperia 5. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, τα smartphones θα λάβουν την ενημέρωση μέσα στον Δεκέμβριο του 2019.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα smartphones της εταιρείας, ξεκινώντας από τις αρχές του 2020, θα λάβουν το Android 10 τα Sony Xperia 10 και 10 Plus, τα Xperia XZ3, και όλες οι εκδόσεις των Xperia XZ2.

Επιπλέον, η Sony ξεκαθαρίζει ότι οι ημερομηνίες διάθεσης του Android 10 μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο με τον οποίο σχετίζεται το εκάστοτε smartphone.

Αν και είναι θετικό το γεγονός πως η Sony θα αναβαθμίσει αρκετά Xperia smartphones, είναι λυπηρό να βλέπουμε ότι παλαιότερα τηλέφωνα της εταιρείας δεν θα λάβουν το Android 10.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά Xperia XZ1 θα παραμείνει με το Android 9 Pie, κάτι που μεταφράζεται σε μία και μοναδική αναβάθμιση βασικής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος.

Το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης

Δεκέμβριος 2019

Xperia 1Xperia 5

Μέσα στο 2020

Xperia 10Xperia 10 PlusXperia XZ2Xperia XZ2 CompactXperia XZ2 PremiumXperia XZ3

Keywords
Τυχαία Θέματα