Η Samsung ενεργοποιεί την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8

10:16 9/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η Samsung φέρνει άλλη μια αναβάθμιση στο Samsung Experience Launcher με το να επιτρέπει στο χρήστη να έχει ενεργοποιημένη την περιστροφή της home screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, στοιχείο το οποίο

προέρχεται από τα Galaxy S9.

Μετά την προσθήκη της video lock screen στα Galaxy S8, S8+ και Note 8, η Samsung φέρνει άλλο ένα χαρακτηριστικό των Galaxy S9 σε αυτές τις συσκευές. Σε αναβάθμιση που θα φέρει η εταιρεία στον Experience Launcher, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περιστρέφουν τη home screen στη συσκευή τους κάθε φορά που την έχουν σε landscape mode.

Με αυτή τη λειτουργία οι χρήστες των μεγάλων συσκευών μπορούν να τις χρησιμοπιούν πιο εύκολα ειδικά κατά την αναπαραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, σύνταξη email, περιήγηση στο διαδίκτυο και video games. Το να έχει ο χρήστης τη home screen σε landscape mode, θα μπορεί να περιηγείται σε αυτήν και να επιλέγει τις εφαρμογές που θέλει χωρίς να χρειάζεται να περιστρέφει κάθε φορά τη συσκευή του, με την εμπειρία χρήσης να είναι ομαλή και άμεση.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση φαίνεται πως δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, κάτι που σημαίνει πως είτε τη δίνει σταδιακά στους χρήστες ή απλά τη στέλνει σε συγκεκριμένους χρήστες για δοκιμή, πριν την κάνει διαθέσιμη σε όλους. Η ρύθμιση αυτή βρίσκεται μέσα στο μενού Settings και Home screen settings, με τη λειτουργία “Portrait mode only” να μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί από τους χρήστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα