COSMOTE: Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες για το Πάσχα για όλους τους συνδρομητές της

Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει και φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα από το κινητό τους, να ψυχαγωγούνται και να μοιράζονται online αγαπημένες στιγμές με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται. Η προσφορά

διατίθεται έως και τις 7 Μαΐου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής COSMOTE.

Μέσααπό το COSMOTE app και το WHAT’S UP app, όλοι οισυνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTENeo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής),μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινήπροσφορά, εύκολα και γρήγορα, και ναέχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίςκανέναν περιορισμό στις ταχύτητες.

Ανταποκρινόμενηστις ανάγκες των πελατών της γιαπερισσότερα dataCOSMOTE για μια ακόμη φορά απελευθερώνειτην εμπειρία του Internet στο κινητό.Διαθέτοντας ταμεγαλύτερα δίκτυα κινητής στη χώρα,με κορυφαίες ταχύτητες και αξιοπιστία,η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους πελάτεςτης υψηλού επιπέδου συνδεσιμότητα. Τοδίκτυο 4G της COSMOTE καλύπτει ήδη το 99% τουπληθυσμού της χώρας, ενώ τοCOSMOTE5Gέχει ξεπεράσει το 90% σε πανελλαδικήπληθυσμιακή κάλυψη1μεταχύτητες πάνω από 1 Gbps σε συγκεκριμένεςπεριοχές. Μάλιστα το 2023 το δίκτυο COSMOTEδιακρίθηκε για 7ησυνεχή χρονιά ως το γρηγορότερο δίκτυοκινητής στην Ελλάδα από την Ookla®2,την πρώτη εταιρεία παγκοσμίως γιαμετρήσεις internet.

Επιπλέονπροσφορές σε data

Οι συνδρομητές συμβολαίου, COSMOTE Neo και καρτοσυμβολαίου που θέλουν να σερφάρουν από το κινητό τους με απεριόριστα data, για έναν ολόκληρο μήνα, μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο Unlimited Data για 30 μέρες με 11,90€. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται, επίσης, μέσω του COSMOTE app.

Αντίστοιχα,για τους πελάτες καρτοκινητής τηςεταιρείας διατίθεται η προσφορά 70GBγια 30 μέρες με 13,50€, που ισχύει επίσηςμέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείταιμέσω των appsCOSMOTEκαι WHAT’S UP.

1Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε ΚάλυψηΕξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

2Βασισμένοσε ανάλυση της Ookla®των Speedtest Intelligence®δεδομένων για το 1οεξάμηνο 2023. Τα εμπορικά σήματα της Ooklaχρησιμοποιούνται με άδεια χρήσης καιανατυπώνονται με άδεια.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα