Eurovision 2024: Διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι στις πανελλήνιες, λέει ο Ζερόμ Καλούτα

Στην κριτική που δέχθηκαν για την παρουσίαση της Eurovision 2024 απάντησαν ο ένας εκ τον σχολιαστών της ΕΡΤ, ο Ζερόμ Καλούτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς δεν κέρδισαν το κοινό με την παρουσία τους στην Eurovision 2024 καθώς έκαναν λάθη και αστοχίες, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στα κοινωνικά δίκτυα.

Αρχικά, ο Ζερόμ Καλούτα δήλωσε στο «Πάμε Δανάη» ότι: «Ζήσαμε απίστευτα πράγματα, είναι όνειρο».

Στην ερώτηση για το αν η Eurovison θα ήταν κάτι που θα ξαναέκανε είπε: «Δεν ανανεώσαμε ραντεβού; Δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, κάποιες καταθέσεις».

Ζερόμ Καλούτα για Eurovision 2024: «Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε»

Ερωτηθείς για τα όσα αρνητικά σχολιάστηκαν, τόσο για εκείνον, όσο και για τον Θανάση Αλευρά, ο Ζερόμ Καλούτα είπε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι γι' αυτό».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Ζερόμ Καλούτα αστειεύτηκε και για το λάθος να αποκαλέσει νησί το Σαν Μαρίνο στην παρουσίαση του διαγωνισμού. Με χιούμορ, είπε: «Σας έχω ένα νέο το σαν Μαρίνο τελικά δεν είναι νησί».

Στην πορεία, τόνισε: «Εμείς δεν θεωρούμε ότι ήμαστε αδιάβαστοι, θεωρούμε ότι ήμασταν εκεί και λέγαμε πράγματα που αφορούσαν τη διοργάνωση. Εμείς έχουμε έναν άλλο τρόπο και ο άλλος τρόπος γενικά στη ζωή δεν είναι κακός τρόπος, απλά είναι άλλος. Πήγαμε σαν καλλιτέχνες που έχουν ανέβει πάνω σε σκηνή να παρουσιάσουν άλλους καλλιτέχνες, αυτό ήταν το κόνσεπτ. Οι προκάτοχοί μας δεν ήταν καλλιτέχνες που έχουν πατήσει στη σκηνή, πέρα από τον κύριο Καπουτζίδη».

Για το ότι μιλούσαν όσο τραγουδούσε η Έλενα Παπαρίζου, ο Ζερόμ Καλούτα είπε: «Ήταν ενθουσιασμός που βγήκε κατά λάθος. Είχα εγώ αμυγδαλίτιδα, 40 πυρετό».

Τέλος, κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο του Κώστα Τσουρού ότι είναι προσβλητική η προχειρότητα που επέδειξαν, ο Ζερόμ Καλούτα απλά χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Διαβάσαμε, Ζερόμ Καλούτα,Eurovision 2024, diavasame, zerom kalouta