Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στο Γαλάτσι

Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι την επίσκεψη του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, το πρωί της Κυριακής 12/5, στη χώρα μας και ήδη στην Κατεχάκη τα τελευταία 24ωρα κάνουν διαρκείς συσκέψεις για την ασφάλειά του, για όσες ώρες παραμείνει στην Αθήνα.

Τα μέτρα ασφαλείας, όπως είναι αναμενόμενο, πρόκειται να είναι ιδιαίτερα αυστηρά, με δεκάδες αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες, να βρίσκονται επί ποδός.

Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα:
Δρακόντεια αστυνομικά μέτρα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε εγρήγορση θα βρίσκονται αστυνομικοί από την ΔΙ.ΑΣ., την Ασφάλεια, την Τροχαία, τα ΜΑΤ, την ΟΠΚΕ, την αντιτρομοκρατική, ενώ θα βρίσκονται ακροβολισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές σε σημεία που θα κριθούν ιδιαίτερης σημασίας.

Φυσικά μαζί με τον Έντι Ράμα θα βρίσκεται και η προσωπική του φρουρά, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθήσει, από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι και το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου θα είναι «αποστειρωμένη» .

Στον αττικό ουρανό θα πετάνε ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και drone, που θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Σήμερα αναμένεται να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος και στο στάδιο του Γαλατσίου στο οποίο δεν θα επιτρέπει η είσοδος ενώ θα παρακολουθείται.

Φυσικά ενεργοποιείται και το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έμφαση θα δοθεί και στα σόσιαλ μίντια με αρμόδιες πηγές να αναφέρουν πως εάν επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους αντισυγκέντρωση αυτή θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα