«Γα@@ τη μάνα σου...» -Οι χυδαίοι διάλογοι του πρώην Σπαρτιάτη και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Σοκ προκαλεί το πρωτοφανές περιστατικό με τον ξυλοδαρμό και τους διαλόγους πεζοδρομίου που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στη Βουλή ανάμεσα σε πρώην βουλευτή του Σπαρτιατών και βουλευτή της Ελ.Λύσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην Σπαρτιάτης, Κωνσταντίνος Φλώρος χειροδίκησε κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Οι ασχροί διάλογοι πεζοδρομίου στη Βουλή -Πρωτοφανές
επεισόδιο με ξυλοδαρμό

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, νυν ανεξάρτητος, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος επιτέθηκε στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ισχυρίστηκε πως προηγήθηκε λεκτικό επεισόδιο εντός της αιθούσης για την άρση ασυλίας του Βελόπουλου.

Ο φερόμενος διάλογος, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Κ.Φλώρος, έχει ως εξής:

Κ. Φλώρος: αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδιΚ. Φλώρος: ΆντεΒ. Γραμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@@@. Θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα, θα το θυμάσαι παλιόπ@@@@@.

Εντωμεταξύ, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας και λίγο πριν ο ανεξάρτητος βουλευτής γρονθοκοπήσει τον Β. Γραμμένο, ο Κ. Φλώρος μαινόμενος φέρεται να φώναζε «δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη μάνα μου ρε κ@@@@@@».

Και ενώ οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τους χωρίσουν ο Κ. Φλώρος φέρεται να συνέχιζε λέγοντας «εσύ θα βρίσεις τη μάνα μου ρε κ@@@@@@ που η αδερφή μου πήγε να χάσει το παιδί της χθες εξαιτίας σου κ@@@@@@! Τη μάνα μου ρε ; Θα σε γ@@@@@»!

Διαψεύδει τους διαλόγους η Ελληνική Λύση

Εντωμεταξύ, η Ελληνική Λύση με ανακοίνωσή της διαψεύδει τους διαλόγους που προηγήθηκαν του ξυλοδαρμού.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΛΩΡΟ

Εδώ και αρκετή ώρα, διακινείται σε όλα τα sites ένας ευφάνταστος δήθεν διάλογος, μεταξύ του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου και του Βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου.

Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι "καλοθελητές", που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης.

Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να απέχουν από την αναπαραγωγή του, σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα