Κασσελάκης από Καρδίτσα: Δεσμεύομαι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κανένας πολίτης δεν θα μείνει πίσω

Στο κέντρο της Καρδίτσας περιόδευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, όπου και συνομίλησε με πολίτες της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, κατά τον διάλογο που είχε με καταστηματάρχη-μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ανάλγητη, με αφορμή την εφαρμογή του μέτρου του τεκμαρτού εισοδήματος στην φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλίας».

Ο Στέφανος

Κασσελάκης υπογράμμισε πως η δύναμή του είναι η ίδια η κοινωνία, ενώ πρόσθεσε πως «η σύγχρονη Αριστερά που χτίζεται από κοινού με τον κόσμο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Συνομιλώντας με γυναίκα πολίτη της Καρδίτσας, της ζήτησε να μη φιλήσει ποτέ το χέρι πολιτικού, ευχαριστώντας την για τη θερμή υποδοχή».

Κατόπιν, ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στο δημαρχείο Παλαμά, προκειμένου να πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον δήμαρχο Σωκράτη Δασκαλόπουλο και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε:

«Ειλικρινά, συμπάσχω με τον κόσμο εδώ, διότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις το ίδιο. Έχουμε τώρα τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό εποπτεία. Πρόκειται για μία όχι μόνο αγροδιατροφική αλλά και επισιτιστική κρίση στη Θεσσαλία και δεν νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας να είναι αφημένο στην τύχη του.

Κασσελάκης: Κανένας πολίτης δεν θα μείνει πίσω με τον ΣΥΡΙΖΑ

Άρα θα επανέρχομαι εγώ, όσο χρειάζεται. Κι έχουμε και μια εξαιρετική ομάδα μαζί μας, όλο το ευρωψηφοδέλτιό μας, που πιστεύω αξίζει τον κόπο να την ψάξετε. Η δέσμευσή μου σε όλους τους Έλληνες -και δη στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας- είναι ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν θα μείνει πίσω. Είμαστε εδώ να πάμε όλοι μπροστά. Το πρώτο βήμα είναι στους πιο πληγωμένους συμπολίτες μας. Να ξέρουν ότι κανείς δεν θα μείνει πίσω κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο πλευρό τους».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Καρδίτσα, Δεσμεύομαι, ΣΥΡΙΖΑ,kasselakis, karditsa, desmevomai, syriza