Μαρίνα Σάττι για χασμουρητά: Χαζολογούσαμε με ένα γκρουπ Ελλήνων που ήταν μπροστά μου

Εξήγηση για το χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά τον β' ημιτελικό της Eurovision, και το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, έδωσε η Μαρίνα Σάττι.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας επέστρεψε στην Αθήνα μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision

2024 (κατακτώντας την 11η θέση) και, όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε και για τα διαβόητα χασμουρητά της την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Πώς ήταν η εμπειρία;

«Ήταν τεράστια εμπειρία, τι να σας πρωτοπώ. Βασικά, θα θέλω και εγώ δυο χρόνια για να επεξεργαστώ όλη αυτή την πληροφορία και να καταλάβω τι έχει γίνει».

Είστε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα;

Ναι, νομίζω πάνω-κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη. Είχα, έτσι, μια αγωνία αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Επομένως, χάρηκα που η παρουσία εν τέλει στον τελικό ήταν καλή.

Πώς ένιωσες στη σκηνή;

Κάναμε πολλές πρόβες στη σκηνή, δεν το ήξερα ούτε εγώ και δεν ήξερα ότι θα βγει αυτό προς τα έξω τόσο πολύ, δηλαδή οι πρόβες. Ο κόσμος δεν περίμενε την παράσταση για να δει πώς θα είναι, το είχε δει όλο.

Η φαρυγγίτιδα ήταν κάτι που σε άγχωσε;

Αλευράς: Γελάω γιατί η Μαρίνα όντως αρρώστησε αλλά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό.

Σε ενόχλησε όλο αυτό;

Όχι, τον τελευταίο καιρό δεν διάβαζα τι συνέβαινε, γιατί ήταν πάρα πολλή η πληροφορία για να το διαχειριστώ. Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα αυτής της περιόδου ήταν λόγια ή προθέσεις μου που κάπως μπορεί ή κατά λάθος ή δεν ξέρω να παρερμηνεύονται.

Παρερμηνεύτηκε και το χασμουρητό; Γιατί έγινε πάρα πολύ μεγάλος ντόρος με αυτό τη στιγμή που μιλούσε το Ισραήλ.

Είδατε τη συνέντευξη Τύπου; Γιατί όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης Τύπου. Μετά από μια ημέρα που είμαστε 15 ώρες στην Αρένα, είχαμε τον ημιτελικό, προκριθήκαμε, χαρήκαμε, πήγαμε στη συνέντευξη Τύπου, μίλησα γιατί μου δόθηκε ο λόγος πρώτη και νομίζω ότι εκείνη την ώρα που ήταν ο λόγος σε εμένα, μίλησα όπως θα έπρεπε να έχω μιλήσει. Από εκεί και πέρα, μετά πέρασε άλλη μια ώρα που ήμασταν μέσα στον χώρο κουρασμένοι και χαλαροί βασικά -εγώ θα έλεγα χαλαροί, άσε το κουρασμένοι- και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου με τους οποίους, ας πούμε, χαζολογούσαμε καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Τώρα, αν το συγκεκριμένο κομμάτι απομονώθηκε, το συγκεκριμένο μόνο, και ταξίδεψε και ερμηνεύτηκε, τέλος πάντων, εγώ αυτό που θα ήθελα να πω, αν ήθελα να έχω κάνει κάποιο επίσημο σχόλιο επί του θέματος, δεν θα το είχα κάνει με αυτόν τον τρόπο. Τα επίσημα σχόλια ως εκπρόσωπος της Ελλάδας τα έκανα όταν ρωτήθηκα, έγιναν συγκεκριμένες ερωτήσεις τις οποίες σας προτρέπω να μπείτε να δείτε. Οπότε, αυτό που συνέβη δεν ήταν πρόθεσή μου να είναι κάποιο επίσημο σχόλιο, και ειδικά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και με αυτόν τον τόνο. Ίσως και χαζομάρα μου που θεώρησα εκείνη την ώρα ότι έχει φύγει το φόκους από πάνω μου. Αλλά, αν δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου, μπορείτε να δείτε όλο το χαζολόγημα και όχι μόνο το συγκεκριμένο. Δηλαδή και ο Ολλανδός όταν μιλούσα εγώ είχε βάλει μια μπλούζα πάνω στο κεφάλι του και κοιμόταν.

«Δεν την τιμά να λέει ότι χαζολογούσε»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπου προβλήθηκαν οι δηλώσεις της, άσκησαν οξύτατη κριτική στη Μαρίνα Σάττι, λέγοντας ότι το χαζολόγημα που είπε δεν την τιμά και εξέφρασαν την άποψη ότι «ενδεχομένως να τη μάλωσε η ΕΡΤ», καθώς δεν εκπροσωπούσε τον εαυτό της αλλά μια χώρα και τη σημαία, και γι' αυτό αναγκάστηκε να το πάρει πίσω.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα