Σκηνές χάους στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ - Ήχησε συναγερμός πυρκαγιάς, εκκενώθηκε αλλά δεν ήταν τελικά τίποτα

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ καθώς ο νότιος αεροσταθμός εκκενώθηκε μετά από συναγερμό φωτιάς.

Δεκάδες επιβάτες ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως ο νότιος τερματικός σταθμός εκκενώθηκε, με πολλούς να αναφέρουν ότι δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί.

Σκηνές χάους από την εκκένωση του αεροδρομίου - Δεν ήξεραν πού να πάνε

«Ο συναγςερμός πυρκαγιάς στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ ήχησε. Όλος ο τερματικός σταθμός εκκενώθηκε. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει;» έγραψε κάποιος χρήστης στο Twitter.


«Απίστευτο. Συναγερμός πυρκαγιάς στο Γκάτγουικ και το προσωπικό είναι τόσο ανίδεο όσο και οι επισκέπτες σχετικά με τις διαδικασίες για την ασφαλή έξοδο. Δεν υπάρχουν πυροσβέστες, η σήμανση δείχνει προς τη λάθος κατεύθυνση. Τελικά βρήκα μια έξοδο» πρόσθεσε ένας άλλος.

Η ανακοίνωση του αεροδρομίου Γκάτγουικ

Το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ πάντως, λίγη ώρα αργότερα, εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας πως δεν υπήρχε πυρκαγιά. «Γεια σας, η αίθουσα αναχωρήσεων του νότιου αεροσταθμού εκκενώθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα λόγω ενεργοποίησης συναγερμού πυρκαγιάς. Η ειδική πυροσβεστική υπηρεσία του αεροδρομίου μας παρέστη γρήγορα και επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πυρκαγιά. Οι επιβάτες μπορούν να επιστρέψουν στο σαλόνι αναχωρήσεων. Η ασφάλεια και η προστασία είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και επιλύσαμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα