Ο Χιου Γκραντ κατηγορεί τη Mail για τηλεφωνικές υποκλοπές

Μια ιστορία του 2007 έρχεται ξανά στην επιφάνεια με τον δημοφιλή ηθοποιό Χιού Γκραντ να κατηγορεί ευθέως την Κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail «Mail on Sunday» ότι υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές του συνομιλίες για να αλιεύει πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας το 2007 όταν είχαν γίνει πρωτοσέλιδα προσωπικά στοιχεία και γεγονότα του ηθοποιού και εκείνος είχε κερδίσει τη δίκη για συκοφαντική

δυσφήμηση.

Ο Χιου Γκραντ κατηγορεί πλέον ευθέως την Βρετανική εφημερίδα «Mail On Sunday» ότι παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές του κλήσεις καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει, σύμφωνα με το Associated Press, θεωρεί αδύνατο η εφημερίδα να έμαθε με κάποιον άλλο τρόπο τις πληροφορίες για τηλεφωνικές κλήσεις του ίδιου με μια γυναίκα με «χαρακτηριστική φωνή», όπως ανέφεραν τα άρθρα, επισημαίνοντας, μάλιστα, πως τα δημοσιεύματα έθεσαν σε κίνδυνο τη σχέση του με τη σύντροφό του, Τζεμάινα Κχαν.

Ο ηθοποιός διέψευσε ότι υπήρχαν συνομιλίες παρά μόνο φωνητικά μηνύματα που του άφηνε ένα φιλικό του πρόσωπο πράγματι με χαρακτηριστική φωνή. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Υπήρχε μια γυναίκα που άφηνε κολακευτικά, χιουμοριστικά μηνύματα... και όντως είχε μια φωνή, που θα την έλεγε κάποιος χαρακτηριστική».

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα πολύ να ακούσω την εξήγηση της Daily Mail και της Mail On Sunday για το ποια ήταν η πηγή, αν δεν ήταν η παρακολούθηση του τηλεφώνου μου».

Η εφημερίδα αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι οι πληροφορίες δόθηκαν από κοντινό πρόσωπο του ατόμου που άφηνε τα μηνύματα αλλά όπως φαίνεται η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.



Keywords
Τυχαία Θέματα