9 εύκολα hairstyles για να έχετε πάντα υπέροχα μαλλιά

Όταν τα μαλλιά δεν σας βοηθάνε καθόλου για το styling της πιο δύσκολης μέρας της εβδομάδας, τότε καλό είναι να έχετε εναλλακτικές για να μην σας καθυστερήσουν αλλά και για να μην σας χαλάσουν το κέφι. Τι να κάνετε λοιπόν όταν ούτε ο χρόνος, ούτε τα μαλλιά σας σας διευκολύνει για να ξεκινήσετε ευχάριστα και ξεκούραστα τη μέρα;

Παρακάτω θα δείτε 9 εύκολα και γρήγορα hairstyles που θα σας κάνουν να δείχνετε περιποιημένες και χτενισμένες χωρίς να έχετε σπαταλήσει χρόνο. Είτε έχετε μακριά, είτε καρέ μαλλιά, είτε είναι φυσικά ίσια ή σπαστά, πάντα υπάρχει το κατάλληλο hairstyle,

ακόμα και για μία bad hair day!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα τσιμπιδάκια έχουν κατακτήσει το ρόλο τους στο styling και πολλές φορές μπορούν να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το wet hairlook είναι μία από τις πιο hot τάσεις των catwalks και μπορεί άνετα να σας εξυπηρετήσει όταν δεν ξέρετε τι να κάνετε τα μαλλιά σας. Αρκεί να έχετε ένα ειδικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε φυσικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα braids ήρθαν για να μείνουν και έχουν εμφανιστεί σε ένα σωρό εκδοχές που σίγουρα θα βρείτε αυτή που σας πηγαίνει περισσότερο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αυτό το χτένισμα είναι το ιδανικό για εσάς που έχετε λουστεί και δεν έχετε χρόνο για styling. Πιάστε τα μισά μαλλιά προς τα πίσω με ένα τσιμπιδάκι ή ένα ωραίο κοκαλάκι κι είστε έτοιμες!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η φράντζα όταν δεν στέκεται είναι εκνευριστική. Αν όμως τη βοηθήσετε εσείς να σταθεί όπως στη φωτογραφία τότε μπορεί να ανανεώσει το hairlook με τον καλύτερο και πιο γρήγορο τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Braids παντού για όλες τις ώρες. Ένα girly αλλά και ethnic hairlook για όσες αγαπάτε τις πλεξούδες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν έχετε καρέ μαλλιά τότε αυτό το χτένισμα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμα κι όταν δεν έχετε χρόνο για ένα ίσιωμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όπως είπαμε, τα τσιμπιδάκι είναι πια στο παιχνίδι του hairstyling και μπορείτε να κάνετε ένα σωρό συνδυασμούς και να τα χρησιμοποιήσετε σε αρκετά χτενίσματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κλασσικό κι αγαπημένο ponytail για όλες τις ώρες και όλα τα στιλ. Είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζεστε παρότρυνση, το έχετε ήδη δοκιμάσει αρκετές φορές.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: hairstyle, hiarstyle, ponytail, εύκολο χτένισμα, καρέ, μαλλιά, τσιμπιδάκια

Keywords
Τυχαία Θέματα