Girly colours in your room!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που ηρεμούμε και χαλαρώνουμε. Πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν την μονοχρωμία και τους απαλούς τόνους προκειμένου να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας. Απ΄την άλλη υπάρχουν πολλοί που θέλουν το δωμάτιο τους να αποπνέει ένταση, ζωντάνια και κέφι. Τα girly χρώματα σε έντονους τόνους αλλά και με πολλές χρωματικές αντιθέσεις είναι ότι χρειάζονται για να το πετύχουν. Ταπετσαρίες στις αποχρώσεις του κίτρινου ή του πράσινου, ροζ κομοδίνα, κουρτίνες με βολάν, φλοράλ υφάσματα είναι μόνο μερικές

προτάσεις που θα συνθέσουν την πιο όμορφη και ρομαντική κρεβατοκάμαρα.

1 ΑΠΟ 17 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επιλέξτε floral υφάσματα στις αποχρώσεις του ροζ και του γαλάζιου για να δώσουν μία πιο ρομαντική και κοριτσίστικη πινελιά στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Τα girly δωμάτια δεν στερούνται καθόλου χρώματος και φαντασίας. Παίξτε λοιπόν με τα χρώματα και τολμήστε να δημιουργήσετε αντιθέσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι ωραίο αν πιάνουν τα χεριά σας και σας αρέσει να δημιουργείτε πράγματα, να φτιάξετε μόνες σας κομοδίνα. Οι παλιές βαλίτσες μπορούν να δώσουν τη vintage πινελιά που θέλετε στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για να φτιάξετε cozy γωνιές θα χρειαστείτε κουβέρτες και γούνινα υφάσματα που θα σας «καλούν» να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Αν έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τέτοιου είδους γωνιές είναι για το υπνοδωμάτιο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιείστε έντονα χρώματα και παίξτε με τις αντιθέσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Τα πολλά μαξιλάρια και τα βολάν στα υφάσματα ταιριάζουν στην περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε μία ρομαντική και κοριτσίστικη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε παστέλ αποχρώσεις για την κρεβατοκάμαρα σας. Αποπνέουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι ωραίο να παίξετε με τις υφές και τα διαφορετικά υλικά.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Χρησιμοποιείστε ταπετσαρίες με διαφορετικά μοτίβα σε έντονα χρώματα για δώσετε ζωντάνια και τη girly διάθεση που θέλετε στο χώρο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: βολάν, κίτρινο, κουρτίνες, μοτίβα, πράσινο, φλοράλ υφάσματα, χρώμα, χρωματικές αντιθέσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα