H βασίλισσα Ελισάβετ ποζάρει με τα εγγόνια & τα δισέγγονά για το φακό της Liebovitz

Η βασιλική γραμμή αίματος δεν είναι αστεία υπόθεση. Και αν δεν φροντίσει το Buckingham Palace να δώσει το καλό παράδειγμα, ποιος θα το δώσει; Η συμπλήρωση των 90 χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ έπρεπε να επισφραγιστεί με μια ιστορική λήψη που θα υπογράμιζε την γενεαλογική συνέχεια.

Έτσι, δέχτηκε να φωτογραφηθεί για το φακό της κορυφαίας και αγαπημένης της Annie Liebovitz με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της παρατεταγμένα στη μεγάλη σάλα του πύργου του Windsor. Μετά το οικογενειακό πορτρέτο

με τον πρίγκιπα George που θα γίνει γραμματόσημο, τώρα η βασίλισσα με μια πιο lifestyle μα πάντα royal αισθητική, πλαισιώνεται από τη συνέχειά της, κρατώντας τη μικρή Charlotte. Την παράσταση κλέβει η μόλις δύο ετών Mia Tindall, κόρη των ευγενών Zara και Mike Tindall, που κρατά σαν μικρή κυρία την τσάντα της βασίλισας και χαμογελάει στο φακό.

Η δεύτερη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα τραβήχτηκε στο Λευκό δωμάτιο υποδοχής. Εκεί, η βασίλισσα ποζάρει μαζί με την κόρη της, πριγκίπισσα Anna, σε μια πραγματικά σπάνια λήψη. Σύμφωνα με την Telegraph κι αυτή η κίνηση είναι συμβολική, καθώς έτσι η βασίλισσα δείχνει την εκτίμηση της για το έργο της 65χρονης κόρης της.

Η τρίτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη στους ιδιωτικούς κήπους του Κάστρου του Windsor μαζί με τους 4 πιστούς και αγαπημένους της συντρόφους, τα σκυλάκια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα