Khaki jacket: Το spring must-have για τη γκαρνταρόμπα σας

08:11 6/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η μεταβατική περίοδος που διανύουμε, από τον χειμώνα προς την άνοιξη, ενδείκνυται θα λέγαμε για πειραματισμούς στο στιλ μας, αφού καλούμαστε να επιστρατεύσουμε items που ναι μεν είναι stylish, πρέπει όμως να μας προστατεύουν κι από τις συχνές εναλλαγές του καιρού. Ιδανική επιλογή για τον συγκεκριμένο σκοπό αποτελούν τα χακί jackets, τα οποία είναι τόσο άνετα και ευκολοφόρετα, που μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα από τα ρούχα

σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε διάφορα looks κάθε φορά.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Συνδυάστε το με skinny leather pants για μια ιδιαίτερα chic εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το χακί χρώμα ταιριάζει υπέροχα με ένα ανοιχτό γκρι, επομένως φορέστε το αγαπημένο σας basic T-shirt από μέσα για ένα simple αλλά κομψό αποτέλεσμα. Η λεπτομέρεια με τα γυρισμένα μανίκια θα δώσει ακόμα πιο cool χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δώστε αέρα celebrity στο look σας φορώντας ένα χακί jacket σε συνδυασμό με ένα cool καπέλο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα χακί parka ταιριάζει ακόμη και με μια πιο ladylike φούστα, δημιουργώντας το πιο cool outfit για την άνοιξη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα trenchcoats αποτελούν σημαντική τάση για τους ανοιξιάτικους μήνες, ειδικά δε, όταν είναι σε χακί απόχρωση που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το αγαπημένο σας μαύρο δερμάτινο jacket δεν είναι και ό,τι πιο ταιριαστό για τους πιο ζεστούς μήνες. Επενδύστε σε μια olive green απόχρωση για updated στιλ και cool εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πειραματιστείτε επιλέγοντας funky λεπτομέρειες όπως μια χρωματιστή επένδυση, που θα κάνει το χακί jacket σας ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: khaki jacket, must have, spring trend, Street Style, styling tips, γκαρνταρόμπα, νέα τάση

Keywords
Τυχαία Θέματα