Luxury Living: Πόση πολυτέλεια χωρά σε ένα διαμέρισμα μόλις 40τ.μ;

Ένα παλιό διαμέρισμα 40τ.μ. στο Λονδίνο ανακαινίζεται πλήρως θυμίζοντας σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Για τη διαρρύθμιση του χρειάστηκε να γκρεμιστούν οι περιττοί τοίχοι ώστε να δείχνει μεγαλύτερο, ενώ για τη διακόσμηση του χρησιμοποιήθηκαν elegant έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα σε κλασσικό design αλλά και υψηλής ποιότητας υλικά. Η παλέτα των ανοιχτών χρωμάτων με ελάχιστες έντονες πινελιές συμβάλουν στο να δείχνει πιο φωτεινός ο χώρος και ακόμη πιο αριστοκρατικός. Μία σύντομη ματιά στο εσωτερικό δίνει τις καλύτερες

ιδέες-προτάσεις για ένα μικρό διαμέρισμα.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το σαλόνι μοιράζεται τον ίδιο χώρο με την κουζίνα. Οι creme αποχρώσεις στους τοίχους έρχονται σε αντίθεση με τα ξύλινα έπιπλα και το σκούρο καφέ στο τζάκι. Το βαθύ κόκκινο χρώμα στη βελούδινη πολυθρόνα και μαξιλάρια ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο βρίσκεται τοποθετημένο σε εσοχή επενδυμένη με ξύλο, στην οποία βρίσκονται καλά κρυμμένα ντουλάπια για extra αποθηκευτικό χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

H mini βιβλιοθήκη διαχωρίζει το καθιστικό από την κουζίνα. Ένα elegant ottoman αντικαθιστά το coffee table.

Δείτε περισσότερα Galleries

To home office τοποθετήθηκε έξυπνα στο χώρο. Μία κενή γωνία ήταν αρκετή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι καθρέφτες αντί για πλακάκια στην κουζίνα κάνουν το χώρο να δείχνει μεγαλύτερος. Το ψηλό τραπέζι βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τη βιβλιοθήκη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι roman κουρτίνες συμβαδίζουν με το αριστοκρατικό decor του χώρου. Η λεπτή ύφανσή τους επιτρέπει το φυσικό φως να εισέρχεται ανενόχλητα στο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μπανιο αν και πολύ μικρό είναι διαμορφωμένο με σκουρόχρωμα πλακάκια. Το λευκό δάπεδο χαρίζει περισσότερο ύψος και το walk in shower με την τζαμένια πόρτα αφήνει στην ουσία ανοιχτό το χώρο.

Credits: Freshome.com

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: decor, διαμέρισμα, κλασσική διακόσμηση, μικρός χώρος

Keywords
Τυχαία Θέματα