Sequins crush: 9 τρόποι για να υιοθετήσετε τις παγιέτες

08:01 5/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Υπήρξε κάποια περίοδος που οι παγιέτες θεωρούνταν αμιγώς βραδινό στοιχείο, με την επιλογή τους για το πρωί να φαντάζει σχεδόν απαγορευτική. Πλέον όμως, λίγη λάμψη παραπάνω είναι πάντα καλοδεχούμενη, ακόμη και στα morning looks μας. Αν μέχρι στιγμής διστάζατε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend, καιρός να το τολμήσετε, ακολουθώντας μερικά εύκολα tips

που θα βρείτε παρακάτω.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Επιλέξτε μια φούστα με παγιέτες σε κάποια ρομαντική απόχρωση αντί για το κλασικό μαύρο και συνδυάστε τη με ένα casual T-shirt για το τέλειο πρωινό look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα παντελόνι από παγιέτες μπορεί να φορεθεί ακόμη και στο γραφείο. Επιλέξτε πιο basic αποχρώσεις για το υπόλοιπο outfit και αφήστε το συγκεκριμένο item να γίνει το επίκεντρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια sparkling φούστα από παγιέτες αποκτά αμέσως πιο cool χαρακτήρα εάν συνδυαστεί με ένα casual sweater.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δώστε σημασία στο accessorizing και επιστρατεύστε ένα κομψό blazer το οποίο θα εξισορροπήσει τον glam χαρακτήρα της sequined φούστας σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διατηρήστε μια χρωματική αρμονία επιλέγοντας πιο light αποχρώσεις ώστε το look σας να μη φαντάζει υπερβολικό για τις πρωινές ώρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα sequined jacket αποτελεί από μόνο του statement, επομένως αφήστε να είναι αυτό το κεντρικό κομμάτι του συνόλου σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε δύο τάσεις μαζί επιλέγοντας ένα φόρεμα από παγιέτες με striped μοτίβο, το οποίο κυριαρχεί φέτος και το λατρεύουν όλα τα fashionable girls.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν θεωρείτε τις παγιέτες κάπως υπερβολικές, μπορείτε να κάνετε skip στα αξεσουάρ ώστε το αποτέλεσμα να μη σας φαίνεται too much.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: jacket με παγιέτες, sequins, Street Style, styling tips, παγιέτες, πρωινά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα