Top handle bags: τα πιο chic αξεσουάρ της άνοιξης

09:12 3/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Όπως οι τάσεις στα ρούχα κάνουν κύκλους, με trends να έρχονται και να φεύγουν πρωτού προλάβουμε να τα συνηθίσουμε, το ίδιο συμβαίνει και με τα αξεσουάρ. Μετά την κυριαρχία των day bags, οι οποίες ήταν τσάντες σε μεγάλο μέγεθος και περισσότερο χρηστικές, που μπορούσαμε να έχουμε μαζί μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, πλέον η τάση στα αξεσουάρ προστάζει τσάντες πιο μικρές σε μέγεθος, οι οποίες δεν έχουν θέση στον ώμο μας αλλά στα χέρια μας.

Οι top handle bags

λοιπόν αποτελούν την πιο χαριτωμένη τάση της φετινής άνοιξης, αφού είναι ό,τι πιο ladylike μπορούμε να υιοθετήσουμε σε στιλ τσάντας, προσδίδοντας ιδιαίτερη θηλυκότητα στην εμφάνισή μας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημιουργείστε ένα άκρως θηλυκό outfit επιλέγοντας διαφάνειες και μια εντυπωσιακή φούστα και ολοκληρώστε με μια κομψή top handle bag.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν η τσάντα σας είναι σε κάποια έντονη απόχρωση, επιλέξτε ένα εξίσου εντυπωσιακό item για το outfit σας και δημιουργείστε τον πιο ωραίο color block συνδυασμό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα πιο εναλλακτικό σχέδιο από το κλασικό satchel, όπως το συγκεκριμένο pouch.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια τσάντα με αυστηρό structure μπορεί να ολοκληρώσει με stylish τρόπο ένα business look ή ένα πιο επίσημο outfit γενικότερα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα outfit σε basic αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο και το κρεμ ολοκληρώνεται άψογα με μια μαύρη handle top bag, διατηρώντας μια άψογη χρωματική αρμονία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διατηρείστε μονοχρωμία στο σύνολό σας και προσθέστε ένα splash χρώματος επιλέγοντας παπούτσια σε κάποια εκκεντρική απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι συγκεκριμένες τσάντες είναι μια αρκετά εύκολη λύση για να προσθέσετε λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε ένα χαριτωμένο αξεσουάρ στην τσάντα σας για να της δώσετε έναν πιο funky χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: satchel, Street Style, styling tips, top handle bags, ανοιξιάτικο trend, θηλυκή εμφάνιση, νέα τάση

Keywords
Τυχαία Θέματα