V-day outfits: Ρομαντικές προτάσεις ενάντια στο κλασικό κόκκινο

Το κόκκινο δε θα πάψει ποτέ να θεωρείται το απόλυτο χρώμα του έρωτα και του πάθους, η αλήθεια όμως είναι ότι πλέον αποτελεί επιλογή κάπως συνηθισμένη και βαρετή, όταν έχουμε να κάνουμε με τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου. Πλέον, fashionistas και it girls απαρνούνται τα κλασικά στερεότυπα και δοκιμάζουν πιο alternative ιδέες όσον αφορά το ρομαντικό στιλ. Παρακάτω θα βρείτε ιδέες και προτάσεις ώστε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα, εναλλακτικά σύνολα που όμως θα διαθέτουν και το απαραίτητο sex appeal που προστάζει η συγκεκριμένη μέρα.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τολμήστε να ενδώσετε στην τάση

του lingerie φορώντας ένα top σε τέτοιο στιλ, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε είτε με το αγαπημένο σας blazer είτε με ένα πιο casual cardigan.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα lingerie tops μπορούν να φορεθούν ακόμη και σε κάποιο πρωινό ραντεβού, αρκεί να κρατήσετε το υπόλοιπο outfit πιο «ήσυχο» ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα mini dress δεν είναι πάντα μονόδρομος προκειμένου να δείξετε sexy. Επιλέξτε μια αέρινη φούστα με άνοιγμα στο πλάι για μια εμφάνιση κομψή που όμως διαθέτει και το απαραίτητο sex appeal.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν αγαπάτε τη δαντέλα αλλά δε συμπαθείτε τα cliche bodycon φορέματα, ένα midi dress σε πιο ρομαντικό ύφος είναι αυτό που χρειάζεστε. Αν θέλετε να το εξελίξετε ακόμα περισσότερο, συνδυάστε με αρβυλάκια και leather jacket για το πιο ενδιαφέρον mix n” match.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα μανίκια με ruffles θα δώσουν στο look σας το ρομαντικό twist που χρειάζεται, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα παραπάνω.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν αγαπάτε τα πιο edgy looks, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι, όπως μια φούστα με ενδιαφέρον pattern ή mesh λεπτομέρειες. Sexy και fashion forward ταυτόχρονα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το cozy sweater σας μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και σε ένα ρομαντικό ραντεβού, αρκεί να το συνδυάσετε με ένα ρομαντικό μακιγιάζ και αξεσουάρ σε girly αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε αποχρώσεις του ροζ για να ολοκληρώσετε το look σας, σε περίπτωση που επιθυμείτε μια ρομαντική πινελιά αλλά αντιπαθείτε το κλασικό κόκκινο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πηγαίνετε κόντρα στα δεδομένα και επιλέξτε ένα κοστούμι σε ανδρόγυνο στιλ, το οποίο με το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα μπορεί να γίνει άκρως θηλυκό και μυστηριώδες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα κόκκινο κραγιόν θα δώσει μια θηλυκή νότα στο σύνολό σας και θα σπάσει τον masculine χαρακτήρα του.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τέλος, στην περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε κάτι κόκκινο στην εμφάνισή σας, ένα παλτό στη συγκεκριμένη απόχρωση είναι η πιο safe και ταυτόχρονα stylish επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Menswear, romantic dress, styling tips, Valentine's Day, ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, κόκκινες αποχρώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα