Γνωρίστε τα πολύχρωμα αξεσουάρ του e-sohoshop.gr

Η αγάπη τους για το μοναδικό και η εμπειρία, τους οδηγούν εδώ και χρόνια να δημιουργούν ότι καλύτερο. Δραστηριοποιούμενοι από το 1990 στο εμπόριο και τη μόδα εξελίσσονται συνεχώς για τις ανάγκες τις εποχής, επηρεασμένοι πάντα από τη παγκόσμια μόδα.

Στις συλλογές του e-sohoshop.gr θα βρείτε μοναδικά και χειροποίητα πάντα αντικείμενα. Κοσμήματα και αξεσουάρ για τη σαγηνευτική γυναίκα, το ρομαντικό κορίτσι και την ελεύθερη boho κοπέλα. Ο γλυκός ροζ χρυσός, το αστραφτερό ασήμι,

ο λαμπερός χρυσός, και το ισχυρό ατσάλι, μαζί με το αέναο ξύλο, τους πολύτιμους λίθους, τα καλοκαιρινά κορδόνια και το πανέμορφο δέρμα, από μοναχικά στοιχεία παίρνουν μορφή για την κάθε μία ξεχωριστά. Πάντα θα βρίσκετε αυτό που θέλετε ή θα το ετοιμάζουμε μοναδικά για εσάς.

Στο νέο τους site e-sohoshop.gr, στο facebook, και στο Instagram η δημιουργός μας Κατερίνα Καραμάνη σας παρουσιάζει καθημερινά όλες τις στιλιστικές της ανησυχίες, συνυφασμένες με την κάθε μια από τις φίλες μας. Βρίσκεστε μόνο ένα κλικ μακριά.

Όλες τις χειροποίητες δημιουργίες του e-sohoshop.gr θα βρείτε και στο Summer Market του Women in Action, την Κυριακή 22 Μαΐου στο Balux Prive.

Keywords
Τυχαία Θέματα