Μία ματιά στο ανδρικό λονδρέζικο στιλ

Το Λονδίνο έχει μία ιδιαίτερη αύρα που μόνο όταν περπατάς στους δρόμους του μπορείς να το καταλάβεις. Είναι ίσως η πιο πολυπολιτισμική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα κι αυτό μάλλον έχει “θολώσει” λίγο τα σημάδια της βρετανική κουλτούρας κι έχει αναδείξει έντονα άλλους πολιτισμούς και τις συνήθειές τους.

Αυτό το γεγονός είναι ακριβώς η γοητεία αυτής της πόλης που αν και στις φωτογραφίες φαίνεται μουντή στην πραγματικότητα είναι γεμάτη χρώματα, αρκεί κανείς να τα ανακαλύψει και να είναι διατεθειμένος να τα δει. Το λονδρέζικο lifestyle

έχει πολλά εξωγενή στοιχεία και η αλήθεια είναι ότι στη βρετανική πρωτεύουσα είναι αρκετά εύκολο να προσαρμοστεί κανείς από όπου κι αν προέρχεται.

Τόσο στους κεντρικούς δρόμους και τις high περιοχές όσο και στα πολυάριθμα στενάκια που τους περικυκλώνουν διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες κάθε λογής που ικανοποιούν όλα τα γούστα και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Αν βρεθείτε Λονδίνο κάντε έναν περίπατο στο μικρό vintage market στην περιοχή του Angel, πηγαίνετε στο Covent Garden για να απολαύσετε μικρές λιχουδιές από κάθε γωνιά της γης, τρυπώστε στην Carnaby Street και καταλήξτε λίγο αργότερα στο Soho για ψαγμένα μπαράκια. Σίγουρα θα βρείτε το σημείο που θα νιώσετε άνετα και σας ταιριάζει απόλυτα.

Το shopping, το φαγητό, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία είναι απόλυτα επηρεασμένα από ένα σωρό διαφορετικούς πολιτισμούς. Αυτό όμως που παραμένει σήμα κατατεθέν και είναι αναγνωρίσιμο είναι το ανδρικό στιλ, αυτό με τα κοστούμια σε στενή γραμμή και την κλασσική, iconic καμπαρντίνα του οίκου Burberry.

Αυτό το look αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία ενός νέου, ξεχωριστού ανδρικού αρώματος με λονδρέζικο αέρα, του Mr. Burberry. Αυτό το άρωμα αποδίδει την πεμπτουσία του Λονδίνου, της μαγικής πόλης με τις πολλές αντιθέσεις. Το μπουκάλι είναι σχεδιασμένο με βάση την κλασσική, θρυλική, μαύρη καμπαρντίνα του οίκου ενώ η μυρωδιά αποπνέει έναν σύγχρονο και αρρενωπό αισθησιασμό σε συνδυασμό με την παραδοσιακή δομή. Κομψό αλλά και αθώο, μοντέρνο αλλά και κλασσικό, το Mr. Burberry αιχμαλωτίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το πρότυπο του βρετανικού ανδρικού στιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα