Μια τυχερή θα κερδίσει το MLSiQTalk® Spicy 4G DualSIM, το πιο εξελιγμένο smartphone της αγοράς

20:09 1/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το νέο MLSiQTalk® Spicy 4G DualSIM έρχεται να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη! Η υπηρεσία MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) θα γίνει η νέα προσωπική σου βοηθός, η οποία ακούγοντας απλά τη φωνή σου, μπορεί να τηλεφωνήσει, να στείλει μήνυμα, να γράψει e-mail ή να ποστάρει στο facebook, ενώ με το MLS Pedia σου προσφέρει μια κινούμενη εγκυκλοπαίδεια στο κινητό σου! Το MLS

Τalk&Translate θα σε βοηθήσει να μεταφράζεις από τα ελληνικά στα αγγλικά και αντίστροφα ενώ αν ψάχνεις για κάποιο βενζινάδικο, φαρμακείο ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα σε οδηγήσει εκεί µε ασφάλεια, χάρη στον ενσωµατωµένο πλοηγό Talk&Drive!

Στην εντυπωσιακή οθόνη των 5 ιντσών μπορείς να απολαύσεις ταινίες, βίντεο ή e-books στο έπακρο ενώ ο τετραπύρηνος επεξεργαστής 64-bit σε συνδυασµό µε την 5.1 Lollipop έκδοση του λειτουργικού Android, προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη απόκριση ώστε για γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο και αναπαραγωγή βίντεο χωρίς κολλήµατα. Παράλληλα, η γρήγορα συνδεσιµότητα 4G προσφέρει δυνατότητα για απεριόριστο downloading και σερφάρισµα χωρίς καθυστερήσεις ενώ ο Dual Sim χαρακτήρας του το κάνει να υποστηρίζει 2 τηλεφωνικούς αριθμούς.

Τέλος, µε την 8MP κάµερα µε flash μπορείς να αιχμαλωτίσεις φωτεινές και καθαρές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαµηλού φωτισµού ενώ η µπροστινή κάµερα των 5MP θα σου χαρίσει ονειρεµένες selfies! Ακόμη, θα εκπλαγείς με τα χρώματα στα οποία διατίθεται, αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ροζ, µαύρο και λευκό.

Η συσκευασία περιέχει:

MLSiQTalk® Spicy 4G DualSIM

Φορτιστή σπιτιού

Καλώδιο Micro USB

Hands Free

Γρήγορο οδηγό

To Jenny.gr σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το κορυφαίο αυτό smartphone της αγοράς, ένα ΜLS iQTalk® Spicy 4G. Αν θέλεις να είσαι η μεγάλη τυχερή και να ζήσεις την εμπειρία του πρώτου 8-πύρηνου τηλέφωνου, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να πάρεις μέρος στην κλήρωση!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 07 Φεβρουαρίου στις 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα