Οι μηνιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/12 έως 31/12

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/12 έως 31/12.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό, δηλαδή στις Σχέσεις, οπότε να θυμάσαι ότι επειδή όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και μερικές φορές αυτά που φέρνει είναι δυσάρεστα, πρόσεξε τη βιασύνη των αντιδράσεών σου: όταν προκαλείσαι, μέτρα μέχρι το δέκα και απάντησε μετά. Φυσικά, αν θέλεις

να διαλύσεις μια σχέση τώρα είναι η στιγμή μάλλον, αφού σου δίνονται τα πατήματα. Ωστόσο μη χαλάς επαγγελματικές σχέσεις αν δεν έχεις εναλλακτική.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον Σκορπιό σε διαπερνάει η ανατριχίλα των διαπροσωπικών σχέσεων με αιχμή τη συντροφικότητα από την καλή της πλευρά: το μαζί, η δέσμευση, ο «γάμος», η σταθερότητα, η επιθυμία να έχεις κάποιον/α δίπλα σου. Ο Δίας στην Παρθένο ωστόσο δεν θέλει ησυχία, διψάει για πάθος, για διασκέδαση, για τσαλακωμένα σεντόνια, για καλή ζωή. Εσύ όμως έχεις γεννηθεί για να αγαπάς και μάλιστα πολλές φορές με ανιδιοτέλεια. Είσαι ικανός/ή για τεράστια κύματα αγάπης που μπορούν να αισθανθούν οι άλλοι αρκεί να διατηρείς μια απόσταση, δηλαδή να μην κολλάς επάνω στον Άλλο.

Το πεπρωμένο σου είναι κάτι πάρα πάνω από μια καυτή ερωτική ιστορία στην οποία κάνεις σεξ στο μπάνιο ενώ ακούγεται μουσική στο βάθος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να έχεις μια ήρεμη οικογενειακή ή προσωπική ζωή; Ένα σπίτι/καταφύγιο όπου μπορείς να καλέσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και να τους φτιάξεις σπαγγέτι; Μπορείς να αρέσεις; Να τα καταφέρεις; Αμέ! Ο Δίας από την Παρθένο σού προσφέρει ασφάλεια, βάσεις και σταθερότητα, όσο κι αν ο κόσμος έξω τρίζει. Μπορεί να υπάρξουν καλά νέα στην οικογένεια, μπορεί να μετακινείσαι σε ένα σπίτι που σου δημιουργεί την αίσθηση ότι ξαναρχίζεις, ίσως ένα καλό επαγγελματικό νέο να σε αναπτερώσει, πιθανόν η άφιξη ενός παιδιού να είναι γεγονός ή μήπως ετοιμάζεσαι να φύγεις για κάπου καλύτερα;

Ο Άρης στον Ζυγό σε αναζωογονεί, σε τσιγκλίζει να ερωτευθείς, να δημιουργήσεις ή να εξελίξεις κάτι που θα σε κάνει υπερήφανο/η: τέχνη, σχέδιο, μαγαζί, επιχείρηση, μάθηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν υπάρχουν πλανήτες στον Ζυγό ταράζονται τα υπόγεια ύδατα της ψυχής σου. Με τον Άρη εκεί υπάρχει πιθανόν εσωτερική αναστάτωση, δυσφορία, ανησυχίες που μπορεί να είναι δικαιολογημένες, μπορεί όμως να είναι και αδικαιολόγητες και να έρχονται στην επιφάνεια γιατί πολύ απλά δεν περνάς καλά με αυτόν/ή που είσαι, ή με τη δουλειά σου, ή ακόμα και με την τροπή που έχει πάρει η ζωή σου. Στην επιφάνεια μπορεί να υπάρχουν μαστορέματα στο σπίτι, οικογενειακές υποχρεώσεις που αυτή την εποχή σε πιέζουν, μια κρίση στη σχέση σου ή κάποιες εργασιακές δυσκολίες.

Πιθανόν αισθάνεσαι μόνος/η.Είσαι; Η Αφροδίτη στον Σκορπιό προσπαθεί να γεμίσει το κενό. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις για τις επιθυμίες και τα θέλω σου – στον εαυτό σου καταρχάς. Υπάρχουν και φίλοι, και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε αγαπάνε και κάποιοι που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Συνεχίζεται και στον Δεκέμβριο το μοτίβο του προηγούμενου μήνα ως προς την ενέργεια που δίνει κινητικότητα, μετακινήσεις, συναντήσεις, σπουδές, επαγγελματικά ραντεβού, επικοινωνία κ.λπ. Στο κάδρο ωστόσο μπαίνει και η Αφροδίτη, που περνώντας στον Σκορπιό σε τονώνει ψυχολογικά θυμίζοντάς σου ότι η καρδιά είναι εύκολο να πάει στη θέση της αν υπάρχει έστω κι ένας/μία που μπορεί να σου πει, «μη σε νοιάζει, εδώ είμαι εγώ», ένα πιάτο φαΐ που μπορείς να μοιραστείς με κάποιον που αγάπας –οικογένεια, σύντροφο, φίλο–, ένα σπίτι που μπορείς να χαλαρώνεις μακριά από την τρέλα του κόσμου. Οι «οικογενειακές σχέσεις» μπορεί να μην έχουν κάτι δραματικό, εντυπωσιακό ή να είναι γεμάτες κλισέ, αλλά δημιουργούν ένα απαράμιλλο αίσθημα ασφάλειας.

Κάτι ακόμα: Ο Δίας στην Παρθένο αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου, μειώνει τις οικονομικές σου ανησυχίες και αυξάνει πιθανό το εισόδημά σου – άμεσα με μια δεύτερη δουλειά, εμμέσως με σπουδές που σε ανεβάζουν επίπεδο ή σε διευκολύνουν, ή ρισκάροντας με κάτι δικό σου που φαίνεται καλή ιδέα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαθέτεις διαύγεια και λογική.Είναι γνωστό. Όμως έχεις κι αισθήματα. Ο συνδυασμός τους πολλές φορές σε αποσυντονίζει κι αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μυαλό και αισθήματα, όταν δηλαδή προσπαθείς να εκλογικεύσεις καταπιέζοντας τα αισθήματά σου ή αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και τον Άλλο, τότε είτε μετατρέπεσαι σε νοσοκόμα βάρδιας (είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα) αναλαμβάνοντας καθήκοντα που δεν σου έχουν ζητηθεί, είτε γίνεσαι έντονα επικριτικός/η προς αυτόν που αγαπάς, είτε παγώνεις και γίνεσαι ξυλάγγουρο από αμηχανία.

Ελπίζοντας ότι ο Δίας καταρχάς στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε ξεμπλοκάρουν και συναισθηματικά κι ότι ο Ερμής στον Αιγόκερω διευκολύνει τη γλώσσα σου κάνοντάς την περισσότερο εκδηλωτική και ανοιχτή, θυμήσου ότι όσο μυαλό και να διαθέτεις ίσως δεν είναι εύκολο να αντισταθείς σε ένα σέξι αντικείμενο όταν σου κουνάει την ουρά του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ο μαχητικός, διεκδικητικός, αποφασιστικός, άμεσος Άρης δεν αισθάνεται πολύ καλά στον Ζυγό, που σκέφτεται πάντα και τις δύο πλευρές, μετράει τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η δράση του στους άλλους, που διστάζει να προκρίνει μια επιλογή έναντι μιας άλλης, που αμφιβάλλει. Ωστόσο ο Άρης είναι πάντα Άρης και σε καμία περίπτωση δεν είσαι το λούτρινο ζωάκι που κάποιοι φαντάζονται. Το ζήτημα είναι η καλή διαχείριση της ορμητικότητας και του θυμού σου: ούτε κανίς ούτε ντόπερμαν.

Έχεις την ευκαιρία και αυτό το μήνα να αναλάβεις δράση είτε στα επαγγελματικά σου είτε στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κι αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου προσπαθεί να σε αποπλανήσει δελεάζοντάς σε με περαστικούς, φίλους φίλων, γνωστούς και αγνώστους, ή με ένα όμορφο γουίκ εντ μακριά από την πόλη, με ένα δώρο που κάνεις στον εαυτό σου, με ένα καινούργιο κούρεμα που σε κάνει να χαμογελάς στον καθρέφτη, ή δυναμώνοντας το γέλιο σου και τις διασκεδάσεις, με βλέμματα που ενισχύουν το ναρκισσισμό σου, με πειρασμούς κάθε είδους, ή χαρίζοντάς σου ηρεμία στην τεμπελιά, βλέποντας ταινίες ή σειρές τρώγοντας τσιπς ή απλώς κακομαθαίνοντας τον εαυτό σου ή κάνοντάς του ένα δύο χατίρια, ο Άρης, που συνεχίζει να βρίσκεται και αυτό το μήνα στον Ζυγό, σου εφιστά την προσοχή στην εργασιακή πραγματικότητα, στην πιεστική καθημερινότητα, στις εκκρεμότητες που έχεις να διευθετήσεις, στην υγεία και το σώμα σου και στην ενέργεια που πιθανόν να χρειάζεται να δώσεις σε κάποιον κοντινό σου που σε έχει ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, να βρίσκεσαι σε γκρουπ με κοινούς στόχους, να δουλεύεις με φίλους. Είσαι της ομάδας, του μαζί, της παρέας. Οπότε μπορείς να απολαύσεις άλλο ένα μήνα που μοιράζεσαι τις ιδέες σου, που δουλεύεις συλλογικά, αγωνίζεσαι επαγγελματικά από κοινού. Βεβαίως είναι και μήνας με φίλους και για φίλους. Που μπορείς να κοινωνικοποιηθείς, να βγαίνεις όσο το δυνατόν πιο συχνά από το σπίτι σου, για συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους ή και για να ακονίσεις τον ερωτισμό σου.

Βεβαίως πολλοί λένε ότι οι ομάδες και οι παρέες και οι φίλοι, όλες αυτές οι συναναστροφές που πασχίζεις να διατηρήσεις, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αποσπάνε την προσοχή σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που ο τομέας της επαγγελματικής ζωής βράζει (και καταλαμβάνει σημαντικό ώρο στη ζωή σου αυτή την εποχή – λες και τις άλλες δεν) και η αφοσίωσή σου σε αυτήν είναι σχεδόν ολοκληρωτική και εξουθενωτική, τόσο που μερικές φορές ξεχνάς γιατί τρέχεις, εντούτοις περιέργως είσαι εξαιρετικά ήρεμος/η και αισθάνεσαι ασυνήθιστα ασφαλής. Ίσως γιατί μέσα σου, και βοηθούντος του Δία στην Παρθένο, ξέρεις ότι θα τα καταφέρεις, ότι τα καταφέρνεις. Ίσως γιατί με τον Ερμή εδώ στον Αιγόκερω (10/12 – 2/1) έχεις την ευφυΐα να συντονίζεσαι με το σύμπαν παίζοντας στα δάχτυλα το σωστό timing – πότε θα κάνεις τη σωστή κίνηση, πόσο να περιμένεις, πότε να απαιτήσεις, πότε να συζητήσεις, με ποιους, πού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα διαγωνίσματα στο σχολείο –τα σιχαινόσουν– δεν ήξερες αν ο καθηγητής ήθελε να γράψεις την άποψή σου ή να παπαγαλίσεις τα σκουπίδια που έπρεπε να αποστηθίσεις – στο τέλος, ενώ ήθελες να γράψεις τα δικά σου συνήθως παπαγάλιζες. Ούτως ή άλλως είναι γεγονός ότι σου παίρνει παρά πάνω να μάθεις να μιλάς για τον εαυτό σου. Πολλοί Υδροχόοι αναμεταδίδουν γνώμες γιατί θεωρούν ότι δεν είναι ευφυείς ή τρομάζουν στο ενδεχόμενο να εκφράσουν την άποψή τους. Είναι κρίμα γιατί μπορείς να κάνεις εξαιρετικές παρατηρήσεις. Όλος αυτός ο πρόλογος για μια απλή αλλά σημαντική προτροπή: πάρ’ το αλλιώς. Χωρίς να σκεφτείς τι θα σκεφτούν οι άλλοι, χωρίς να ντρέπεσαι να εκφραστείς, πες τι σκέφτεσαι, τι θέλεις, πώς το θέλεις, από ποιους το θέλεις. Ζήτα.

Και θυμήσου ότι είμαστε οι σκέψεις μας που γίνονται πράξη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιόέχεις την ευκαιρία να πάρεις πάλι φόρα, επιθυμείς ανανέωση, καινούργια ερεθίσματα, κάτι να σπάει την καθημερινότητα, να μάθεις κάτι που δεν ξέρεις, να αισιοδοξήσεις, να δεις τα πράγματα από μια περισσότερο θετική οπτική, να γελάσεις και να αισθανθείς ότι έχεις παρόν και μέλλον. Ναι, υπάρχει πάντα η αργή πορεία του Κρόνου στον Τοξότη που σε γειώνει και σε περιορίζει με υποχρεώσεις, εργασιακά άγχη: ναι, είναι εποχή που χρειάζεται να σταθεροποιηθείς επαγγελματικά, να ψαχτείς εργασιακά ή να αποφασίσεις τι θα κάνεις αν διαπιστώσεις ότι επαγγελματικά βρίσκεσαι κάπου χωρίς παρά κάτω. Ταυτόχρονα ίσως ο Κρόνος σε πιέζει και συναισθηματικά, όπου κι εδώ πιθανόν να χρειάζεται να δεις τι θα κάνεις: Να μείνεις; Να φύγεις; Να δώσεις άλλη μια ευκαιρία; Να τολμήσεις; Να αφεθείς; Να περιμένεις;

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, athens, voice, αρης, διδυμοι, βασεις, νέα, άφιξη, λεων, διαυγεια, σημαίνει, δραση, κουρεμα, εκκρεμότητες, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, η ζωη, πλανητες, επιθυμιες, ηξερες, αιχμη, αφροδιτη, δουλεια, λεων, μουσικη, ταινιες, υγεια, ωρα, athens voice, αμηχανια, απλα, αυτοπεποιθηση, άφιξη, αφοσίωση, βρισκεται, γεγονος, γελιο, γινονται, γινεσαι, γλωσσα, δαχτυλα, δειτε, διδυμοι, δωρο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, επικοινωνια, εποχη, επρεπε, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ηρεμια, ησυχια, θυμασαι, θυμησου, κυματα, κινηση, κρονος, μακρια, μπανιο, μπορεις, μυαλο, ντοπερμαν, ντρεπεσαι, παντα, οικογενεια, παθος, πεπρωμενο, ραντεβου, σειρες, σεντονια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σωμα, σπιτι, συμπαν, σχεδιο, σχολειο, τρελα, φυσικα, φορα, χρονος, ψυχολογικα, athens, ασφαλεια, class, δωσεις, φιλοι, κανις, καρδια, ομαδες, ουρα, σημαίνει, single, σωστο, της παρεας, τοξοτη, βεβαιως, ξεχνας, voice
Τυχαία Θέματα