Όταν τα αθλητικά tops μπαίνουν στο παιχνίδι του στιλ

Η τάση του athleisure καλά κρατεί και φέτος, με κομμάτια σε sportif χαρακτήρα να κάνουν όλο και πιο δυναμική είσοδο στα daily looks μας. Ειδικά items όπως τα gym tops, τα οποία μέχρι πρότινος δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε εκτός γυμναστηρίου, πλέον μετατρέπονται σε key-pieces του συνόλου μας.

Με τα περισσότερα να διαθέτουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά κοψίματα, τα οποία αποκαλύπτουν μερικά από τα πιο sexy σημεία του γυναικείου σώματος όπως οι ώμοι, η πλάτη και τα πλευρά, γίνονται οι τέλειες προσθήκες στα καθημερινά μας looks, όταν

θέλουμε να τους δώσουμε μια sexy πινελιά.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Για μια sexy athletic εμφάνιση, διαλέξτε ένα εντυπωσιακό bralet από και αφήστε το να φαίνεται μέσα από το top σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Τα mesh clothes είναι ιδιαίτερα trendy και φέτος, επομένως μη διστάσετε να φορέσετε το διάτρητο cropped top σας και εκτός γυμναστηρίου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα απλό λευκό tank top που φοράτε στην προπόνηση μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και με ένα ψηλόμεσο αέρινο παντελόνι, τονίζοντας τη μέση σας με απλό αλλά sexy τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε το gym top σας με ένα τζιν με σκισίματα για μια sylish εμφάνιση στην πόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε ένα αθλητικό top με κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο και φορέστε το με το αγαπημένο σας denim shorts. Ένα σύνολο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες στις διακοπές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα tops που αφήνουν ακάλυπτα τα πλευρά είναι ό,τι πιο sexy μπορείτε να επιλέξετε, επομένως φροντίστε να τα συνδυάζετε με πιο girly κομμάτια, όπως μια θηλυκή φούστα, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε στρατηγικά το σουτιέν που θα φορέσετε, όταν ξέρετε ότι θα φαίνεται μέσα από το top σας. Λεπτομέρειες όπως η δαντέλα θα σας χαρίσουν το πιο διακριτικό sexy twist.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κινηθείτε σε casual ύφος σε όλο το σύνολο, επιλέγοντας ένα αέρινο basic top και παντελόνι σε στιλ φόρμας. Έξτρα πόντοι εάν διαθέτει cropped τελείωμα, το οποίο θα πάει το look σας ένα βήμα παραπέρα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: casual look, GYM TOP, αθλητική εμφάνιση, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα