«Removed»: H τρομακτική σειρά φωτογραφιών αποδεικνύει την εξάρτησή μας από τα smartphones [εικόνες]

Ο φωτογράφος Έρικ Πίκερσγκιλ δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Removed», η οποία μόνο σε σκέψεις θα μπορούσε να μας βάλει.

Ο καλλιτέχνης, θέλοντας να δείξει το πόσο εθισμένοι είμαστε στα κινητά μας τηλέφωνα, αποφάσισε με τη βοήθεια του Photoshop να τα απομακρύνει από την καθημερινότητά μας, με το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό, καθώς οι άνθρωποι μοιάζουν περισσότερο με… ζόμπι χωρίς αυτά.

Η συγκεκριμένη σειρά φωτογραφιών δεν είναι καινούρια, ωστόσο τις τελευταίες ώρες την είδαμε ξανά να κυκλοφορεί

στα social media και δε θα μπορούσαμε παρά να σας την παρουσιάσουμε.

Εσύ πόσο θα άντεχες χωρίς το smartphone σου;

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μήπως στέλνουν μήνυμα ο ένας στον άλλον; Τα τηλέφωνα έχουν αλλάξει την δυναμική της οικογενειακής ασφάλειας. Το να παίζουν έξω δεν είναι πια προτεραιότητα των παιδιών... Το να παίζουν έξω δεν είναι πια προτεραιότητα των παιδιών... Είναι τόσο δύσκολο να αντισταθούμε στην έλξη των τηλεφώνων; Φίλοι ή ξένοι; Κάποιοι μπορεί να χάσουν το μυαλό τους. Πολύ λιγότερος ρομαντισμός από ό,τι πιστεύουν... Είναι δύσκολο να καταλάβουμε αν είναι φίλοι ή ξένοι... Διακοπές… Το μπάρμπεκιου δεν είναι πλέον διασκεδαστικό. Ποιος παρατηρεί πλέον οτιδήποτε άλλο πέρα από την οθόνη του; Πολλοί πιστεύουν ότι ο εθισμός στα smartphones είναι ο θάνατος της πραγματικής επικοινωνίας... Οι συζητήσεις με τους κομμωτές πλέον αποτελούν παρελθόν... Επιτέλους παντρεμένοι...

The post «Removed»: H τρομακτική σειρά φωτογραφιών αποδεικνύει την εξάρτησή μας από τα smartphones [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα