«Ανέστησαν» αξιαγάπητο κουνελάκι που παρέλυσε, φτιάχνοντας του αναπηρικό καροτσάκι [βίντεο]

Υπό άλλες συνθήκες κάποιοι ίσως θα του έκαναν ευθανασία. Ο ιδιοκτήτης όμως της φάρμας επέλεξε να του φτιάξει ένα αναπηρικό καροτσάκι με μόλις ένα δολάριο.

Το κουνελάκι δεν άντεξε τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Νέα Υόρκη και τα πίσω του πόδια παρέλυσαν. Ο ιδιοκτήτης της φάρμας στην οποία βρίσκεται σκέφτηκε να του φτιάξει ένα αυτοσχέδιο αναπηρικό καροτσάκι και να το κάνει κατοικίδιο του.

«Κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά τα ζώα της φάρμας. Πρέπει να κάνεις ευθανασία στο ζώο επειδή η ζωή του είναι ανυπόφορη. Τις τελευταίες εβδομάδες γεννήθηκαν έξι κουνελάκια. Χάσαμε όμως πολλά λόγω της κακοκαιρίας, δεν άντεξαν το κρύο», διηγείται ο ιδιοκτήτης της φάρμας.

Τελικά τα ζώα μπήκαν μέσα στο σπίτι: «Βρήκα και αυτόν τον μικρούλη έξω παγωμένο, τον έφερα μέσα. Μετά από μερικές μέρες ζεστασιάς και καλού φαγητού τα υπόλοιπα κουνέλια επανήλθαν, όμως ο μικρός είχε παραλύσει από τη μέση και κάτω. Υπό άλλες συνθήκες θα κάναμε ευθανασία, αλλά δεν φαινόταν να πονούσε».

Το κουνελάκι με περίσσιο θάρρος και πείσμα προσπαθούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα στο σπίτι και σερνόταν. Βλέποντας το αυτό «η Κριστίν αγόρασε ένα μικρό skateboard με ένα δολάριο και έφτιαξε ένα μικρό αναπηρικό καροτσάκι για τον μικρούλη».

Το ζευγάρι ανέβασε στο YouTube το βίντεο στο οποίο φαίνεται το κουνελάκι μόλις του έβαλαν το αναπηρικό καροτσάκι. Η πρώτη του κίνηση ήταν να πλησιάσει τον άνθρωπο που τον βοήθησε και να κολλήσει το πρόσωπο του πάνω του: «Πλέον είναι χαρούμενος και λατρεύει να τρέχει. Είναι αξιαγάπητος».

The post «Ανέστησαν» αξιαγάπητο κουνελάκι που παρέλυσε, φτιάχνοντας του αναπηρικό καροτσάκι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα