Δεν αρέσει η «τριτοκλασάτη» Μέγκιν Κέλι στον Τραμπ και μποϊκοτάρει το debate του «Fox»!

Μόλις 48 ώρες πριν από την διεξαγωγή του κρίσιμου debate των Ρεπουμπλικανών στο τηλεοπτικό δίκτυο «Fox News», ο Ντόναλντ Τραμπ απέσυρε τη συμμετοχή του, ως… αντίποινα στην επιλογή της παρουσιάστριας που θα συντονίζει τη διαδικασία.

Πρόκειται για την Μέγκιν Κέλι, με την οποία ο Τραμπ είχε συγκρουστεί σε debate τον Αύγουστο, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα τότε «τριτοκλασάτη ρεπόρτερ» και «δημοσιογράφο ελαφρών ηθών»!

Η ατάκα «ελαφρών ηθών» που

είχε χρησιμοποιήσει ο δήθεν συντηρητικός Τραμπ σχετίζεται και με κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που είχε κάνει η Μέγκιν Κέλι

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος τόνισε ότι η Κέλι τρέφει αντιπάθεια για αυτόν και έκανε ανοιχτά λόγο για ζημία στα διαφημιστικά έσοδα του καναλιού λόγω της απουσίας του. «Το θέμα είναι ότι με εμένα έχουν να κάνουν με κάποιον που είναι λίγο διαφορετικός. Δεν μπορούν να με κοροϊδέψουν, όπως κάνουν με τους άλλους. Ας κάνουν το debate τους και ας δούμε πως θα πάνε στα νούμερα. Ας δούμε πόσοι θα το παρακολουθήσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Οι κάλπες των προκριματικών εκλογών θα κάνουν πρεμιέρα στην Αϊόβα σε μια εβδομάδα και ο κυριότερος ανταγωνιστής του Τραμπ, ο Τεντ Κρουζ, προκάλεσε τον αντίπαλό του σε μια μετωπική τηλεμαχία.

«Είναι μια μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στον Ντόναλντ και σε εμένα. Αν δεν θέλει να συμμετάσχει στο debate μαζί με τους άλλους υποψηφίους, τότε θα ήθελα να τον καλέσω σε μια κατά πρόσωπο συζήτηση, οποιαδήποτε στιγμή από τώρα μέχρι τις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα», είπε ο Κρουζ.

Στις προηγούμενες τηλεμαχίες ο Τραμπ στράφηκε εναντίον του με το αγαπημένο του επιχείρημα, ότι δεν δικαιούται να γίνει πρόεδρος γιατί δεν είναι επαρκώς Αμερικανός. Ο Κρουζ πήρε την αμερικανική υπηκοότητα λόγω της μητέρας του και όχι λόγω του τόπου γέννησής του, αφού γεννήθηκε στον Καναδά και ο πατέρας του είναι Κουβανός.

The post Δεν αρέσει η «τριτοκλασάτη» Μέγκιν Κέλι στον Τραμπ και μποϊκοτάρει το debate του «Fox»! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέγκιν Κέλι, Τραμπ, Fox,megkin keli, trab, Fox