Δύσκολη μέρα για τον Παπαγεωργόπουλο: Σήμερα κρίνεται η πορεία της δίκης

Την συνέχιση ή όχι της δίκης του πρώην δημάρχου, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, θα ανακοινώσει σήμερα η έδρα σχετικά με την υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Χθες παρουσιάστηκε εμπλοκή στο δικονομικό κομμάτι της υπόθεσης και έτσι η δίκη διεκόπη, καθώς οι συνήγοροι των δύο πρώην διευθυντών της Ταμειακής Υπηρεσίας ζήτησαν αναβολή της, επικαλούμενοι απόφαση

της ολομέλειας του δικηγορικού συλλόγου, η οποία δεν επιτρέπει στους δικηγόρους να παρίστανται για τρίτη μέρα σε υπόθεση που έχουν αναλάβει, ενώ οι δικηγόροι των Παπαγεωργόπουλου και Λεμούσια, επικαλέστηκαν νόμο, ο οποίος αναφέρει ότι υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, πρέπει να εκδικάζονται το λιγότερο σε 15 ημέρες.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε πως επιθυμεί την εκδίκαση της το συντομότερο δυνατόν και αναφέρθηκε στην «αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα» για τα πολιτικά πρόσωπα.

«Το δικαστήριο δεν λαμβάνει υπ΄ όψιν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ούτε επηρεάζεται από χειροκροτήματα ή πιθανά γιουχαΐσματα», ήταν η απάντηση της προέδρου της έδρας σύμφωνα με το thesstoday.gr.

«Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο ότι ο πρώην δήμαρχος έβαλε έστω κι ένα ευρώ στην τσέπη», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα