Η στάση της ΝΔ σε προσφυγικό και οικονομία… μενού στο πρόγευμα Μητσοτάκη-πρέσβεων

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε το πρωί της Δευτέρας το πρόγευμα εργασίας του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συνομίλησε για περισσότερο από μια ώρα με τους έμπειρους διπλωμάτες, έβαλε σε πρώτο πλάνο το ζήτημα του προσφυγικου, επισημαίνοντας την ευρωπαϊκή διάσταση του προβλήματος και καλώντας για ευρωπαϊκές λύσεις, ενώ αναφερόμενος στη σημερινή δήλωση του Αυστριακού ΥΠΕΞ Σεμπάστιαν Κουρτς περί κλεισίματος των συνόρων,

ανέφερε πως δεν βοηθούν προς την επίλυση και την εκτόνωση της τεταμένης κατάστασης που έχε διαμορφωθεί.

Ως προς το ζήτημα της εφαρμογής του προγράμματος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως δεν τίθεται ζήτημα στήριξης συνεργασίας ή έστω κοινοβουλευτικής στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως δεν νοούνται δύο πλειοψηφίες (μια στη Βουλή που θα περνά τα μέτρα και μια που θα κυβερνά τον τόπο με τρόπο επιζήμιο).

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι κ.κ. Μπακογιάννη (συντονίστρια του τομέα Εξωτερικών και Άμυνας) και Κουμουτσάκος (εκπρόσωπος Τύπου), ενώ διπλωμάτες, με τους οποίους συνομίλησε το KoolNews.gr μεταλ το πέρας της συνάντησης έκαναν λόγο για μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Μητσοτάκη και για μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

The post Η στάση της ΝΔ σε προσφυγικό και οικονομία… μενού στο πρόγευμα Μητσοτάκη-πρέσβεων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα