Και όμως ο Ντράγκο ήταν ο… νικητής – Σταλόνε: «Με έστειλε 4 μέρες στο νοσοκομείο»!

20:10 7/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας Νο 1: Ο Αμερικανός πρωταθλητής βαρέων βαρών πανηγυρίζει αγκαλιά με την αστερόεσσα μέσα στη Μόσχα και μπροστά στον Μιχαήλ Γκορμπατζόφ, υπό τις επευφημίες των Ρώσων (γενίτσαρων) εν καιρώ Ψυχρού Πολέμου.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας Νο 2: Ο κοντοπίθαρος Αμερικανός πρωταθλητής βαρέων βαρών πανηγυρίζει (και) γιατί νομίζει ότι έδειρε τον γιγαντόσωμο Ρώσο πρωταθλητή Ιβάν Ντράγκο.

Ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο είχαμε την εντύπωση ότι θα μπορούσαν να συμβούν ποτέ και η επιβεβαίωση σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος του ευφάνταστου σεναρίου

(το πρώτο δεν χρειάζεται καν τέτοια) ήρθε 30 χρόνια μετά.

Σε συνέντευξη του στη διάσημη εκπομπή «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκατέστησε την όποια… παρανόηση είχε αφήσει να πλανάται στους fan της σειράς ταινιών «Rocky».

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρίνα Πατούλη φωτογραφίζεται και δηλώνει: «Είμαι μια κατηγορία από μόνη μου, δεν μασάω» [εικόνες]

Διαβάστε ακόμα: Αντίο κοινωνική ζωή! Το Netflix στην Ελλάδα

Παραδέχτηκε ότι ο Ντολφ Λούντγκρεν τον είχε σπάσει στο ξύλο: «Σε κάποια στιγμή στα γυρίσματα, με χτύπησε τόσο δυνατά στο στήθος που το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο St. John’s Hospital περικυκλωμένος από τέσσερις νοσοκόμες! Όταν σε χτυπάει ένας επαγγελματίας μποξέρ, δεν είναι σαν τους καυγάδες που βλέπεις στα γουέστερν μέσα στα μπαρ. Είναι ένα "μπουμ" που σε στέλνει να μιλήσεις με τους αγγέλους».

Ο «Ιταλός επιβήτορας» βρέθηκε στο στούντιο του «Tonight Show» για την προώθηση της νέας ταινίας «Creed», στην οποία υποδύεται τον προπονητή του Τζόνσον Κριντ, γιο του πρώην αντιπάλου και φίλου του, Απόλο Κριντ. Παρουσίασε μάλιστα μια σκηνή από τα γυρίσματα της ταινίας, όπου ο νεαρός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν χάνει τον ουρανό με τ’ άστρα από ένα και μόνο χτύπημα του Βρετανού επαγγελματία μποξέρ, Τόνι Μπέλιου.

Η σκηνή με τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν από το 1':48'' του βίντεο.

The post Και όμως ο Ντράγκο ήταν ο… νικητής – Σταλόνε: «Με έστειλε 4 μέρες στο νοσοκομείο»! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα