Κόλλησε στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος – Ήρωας ο Κυριακίδης

Ο Ατρόμητος... πάτησε τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μέρος, αλλά ο «Άγιος Κυριακίδης» έκανε τις επεμβάσεις της χρονιάς και έσωσε τον βαθμό (1-1).

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου θέλει την ομάδα που χάνει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να δέχεται γκολ. Με αυτή την λογική ο Ατρόμητος θα πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος που πήρε έστω και έναν βαθμό από τον Παναιτωλικό στο 1-1 του Αγρινίου. Οι Περιστεριώτες έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο όσες ευκαιρίες δεν είχαν χάσει όλη την έως τώρα χρονιά, πέτυχαν ένα γκολ,αλλά δέχθηκαν

και ένα και ναι μεν μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορούν να είναι από την εικόνα του αγώνα, αλλά από την άλλη και που πήραν τον έναν βαθμό με τόσες ευκαιρίες που έχασαν να λένε και ευχαριστώ.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός σε ένα ακόμα ματς δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και έμεινε στην 13η θέση με 13 βαθμούς. Τουλάχιστον κράτησε τον αντίπαλό του σε απόσταση τριών βαθμών, όμως σίγουρα θα μπορούσε στο δεύτερο μέρος να τα είχε πάει καλύτερα. Για την ακρίβεια θα έπρεπε να μην είχε ανέβει τόσο ψηλά η άμυνά του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Μπρίτο να κάνει ότι θέλει. Με την συγκεκριμένη απόδοση στην επανάληψη στο Αγρίνιο μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να είναι και καλού κακού, ας ανάψουν και μια λαμπάδα στον Κυριακίδη για όσα έβγαλε.

The post Κόλλησε στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος – Ήρωας ο Κυριακίδης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα