Μνημόσυνο για τους νεκρούς της Θύρας 7 στο «Καραϊσκάκη»

19:12 6/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της Θύρας 7 στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το ετήσιο μνημόσυνο.

Η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ μαζί με παίκτες και τα υπόλοιπα τμήματα του Ολυμπιακού ήταν εκεί για να τιμήσουν - μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης - την μνήμη

των 21 θυμάτων της Θύρας 7.

Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό του μπάσκετ, εκπρόσωποι από τα άλλα αγωνιστικά τμήματα, αλλά και πολλά παιδιά από τις σχολές του συλλόγου ήταν εκεί. Φυσικά και πολλοί οπαδοί της ομάδας, που ποτέ δεν έχουν ξεχάσει την 8η Φεβρουαρίου του 1981. Παράλληλα υπήρξε αιμοδοσία στην μνήμη των παιδιών της 7 που έγινε στο μουσείο του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο.

Οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ θα υπάρξει και κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών. Αναμένεται επίσης για ακόμα μία χρονιά στα μάτριξ του γηπέδου να ακουστούν τα ονόματα των θυμάτων και να προβληθεί η ιστορία τους για να ηχήσει ξανά στο φαληρικό γήπεδο το «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

A photo posted by olympiacosfc (@olympiacosfc) on Feb 6, 2016 at 4:24am PST

Πηγή: gazzetta.gr

The post Μνημόσυνο για τους νεκρούς της Θύρας 7 στο «Καραϊσκάκη» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα